.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    В такъв случай и аз ще си изкажа мнението.
    Звучиш ми много смотан, мислиш се за незаменим и се държиш като п*тка.
    Не се мисля за незаменим...даже ако намери друг който наистина много ще я обича,така като аз,аз бих я пуснал да е щастлива с него..защото за мен най-важното е тя да е щастлива...Но аз просто виждам тъжната истина за моите набори..и как всеки мисли само за секс ..а не за нещо истинско.И добре приемам ти мнението щом така ме виждаш.Поздрави !

Цитирай Първоначално написано от dante.bg9777 Виж мнението
    Не се мисля за незаменим...даже ако намери друг който наистина много ще я обича,така като аз,аз бих я пуснал да е щастлива с него..защото за мен най-важното е тя да е щастлива...Но аз просто виждам тъжната истина за моите набори..и как всеки мисли само за секс ..а не за нещо истинско.И добре приемам ти мнението щом така ме виждаш.Поздрави !
    Пичага, изобщо да не ти пука какво ти пишат такива хора. Те вероятно, да не кажа на 100 %, не са преживяли подобно нещо на твоето..Напълно те разбирам, защото повярвай ми знам какво е и ще те подкрепя. Щом наистина я обичаш толкова много и според теб ще си заслужава, просто недей, не се предавай заради нищото. Горе прочетох няколко коментари и аз също съм съгласен, че не си струва да се загуби 3 години връзка по този начин. Пожелавам ти успех и дано стане това, което ти искаш, защото такива момчета като теб трябва да бъдат истински щастливи. Направил си онази грешка, но по-важното е, че след това си се поправил и най-вече си се доказал и ще продължаваш да се доказваш !!

Цитирай Първоначално написано от Toshosoccer Виж мнението
    Пичага, изобщо да не ти пука какво ти пишат такива хора. Те вероятно, да не кажа на 100 %, не са преживяли подобно нещо на твоето..Напълно те разбирам, защото повярвай ми знам какво е и ще те подкрепя. Щом наистина я обичаш толкова много и според теб ще си заслужава, просто недей, не се предавай заради нищото. Горе прочетох няколко коментари и аз също съм съгласен, че не си струва да се загуби 3 години връзка по този начин. Пожелавам ти успех и дано стане това, което ти искаш, защото такива момчета като теб трябва да бъдат истински щастливи. Направил си онази грешка, но по-важното е, че след това си се поправил и най-вече си се доказал и ще продължаваш да се доказваш !!
    Благодаря ти за смисленият коментар ! и че ме подкрепяш .Да аз няма да спра да се старая ..мил съм с нея ..постоянно правя така,да се чувства добре.Но не знам дали го оценява .Вчера например отидох до кафенето и,където тя работи,за да и занеса нещо да хапне..мислех че може да е гладна и да няма време да си купи.Когато отидох обаче ..онова момче беше там с компанииката си.Като влязох,тя изобщо не ме забеляза...гледаше към тях и се усмихваше.Вече чак като отидох пред нея..ме отрази.Но сякаш въобще не се зарадва на това,че съм се сетил за нея ..каза (нямаше нужда) и все едно ме отпрати.Аз и не исках да оставам де ..почувствах се като натрапник..а и онези бяха там.Просто каквото и да правя не се получава.Въпреки това ..дори и тя да казва,че не ме обича..аз знам че има някакви чувства към мен още.Може да не е обич..но има ! Все пак това е 3 годишна връзка и тя е имала най-прекрасните моменти от живота си ..аз също .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dante.bg9777 Виж мнението
    Не се мисля за незаменим...даже ако намери друг който наистина много ще я обича,така като аз,аз бих я пуснал да е щастлива с него
    Ти би я пуснал ли? Хахаххааха сладур.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си