.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Преди да ти споделя мнението си по темата, искам да вметна, че нещата в този форум доста са се променили. Само някакви комплексарчета се обясняват, мислейки, че като ти кажат, че си п*тка са големите мъже хахаха. Много жалко.
    Както и да е. По въпроса... Това, което ще ти дам като съвет е да не се отказваш от нея. Всеки човек прави грешки и не мисля, че нещата стоят така заради тази случка. Просто с времето нещата се променят. Възможно е просто да не сте един за друг и да ви се разделят пътищата, но за да не бъдеш толкова нещастен от цялата ситуация трябва да дадеш всичко от себе си. Знаеш ли, че си дал всичко нужно, няма да се чувстваш после пре*баният в цялата работа. В живота ни хубавите неща се печелят трудно и с много усилия. Ако наистина момичето е толкова добро, покажи й най-доброто от себе си. Ако вече тя те отблъсне, намери момиче, което заслужава това. В крайна сметка не можеш години наред да даваш и отсреща да няма нищо. Всичко в някакви граници. Пожелавам ти успех и стискам палци.
    ...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от anniekk Виж мнението
    . Само някакви комплексарчета се обясняват, мислейки, че като ти кажат, че си п*тка са големите мъже хахаха. Много жалко.
    А ти си пък тъпата путка, която му казва:
    .Знаеш ли, че си дал всичко нужно, няма да се чувстваш после пре*баният в цялата работа.
    Ооо, не, той съвсем няма да е преебан, ако е дал всичко нужно ама то да вземе, че не стане...
    Жалки сте вие, тъпите като теб путки, които си мислите, че това е изключително възбуждащо - да има някой, който да се бори за вас на всяка цена до последно макар и да не го допуснете, а пък и кой знае, като в случая на автора на друга пишка да точите лиги междувременно.
    Да, знаем, че е изключително повдигащо самочувствието за една тъпа ковра, но е болезнено за другото човешко същество. Авторът каза, че е подарил куче, а оная ковра го разхожда в момента с друг. Ти пък си седнала да разправяш от твоята ковровска гледна точка кое било жалко...
    Последно редактирано от filmimilmi : 12-11-2017 на 14:23

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    А ти си пък тъпата путка, която му казва:

Ооо, не, той съвсем няма да е преебан, ако е дал всичко нужно ама то да вземе, че не стане...
    Жалки сте вие, тъпите като теб путки, които си мислите, че това е изключително възбуждащо - да има някой, който да се бори за вас на всяка цена до последно макар и да не го допуснете, а пък и кой знае, като в случая на автора на друга пишка да точите лиги междувременно.
    Да, знаем, че е изключително повдигащо самочувствието за една тъпа ковра, но е болезнено за другото човешко същество. Авторът каза, че е подарил куче, а оная ковра го разхожда в момента с друг. Ти пък си седнала да разправяш от твоята ковровска гледна точка кое било жалко...
    Мъжката солидарност или как... жалък си.
    Какво очакваш, не мога да си обясня. Да седиш и да си бъркаш в носа или някъде другаде и да имаш стойностен човек до себе си ли?
    И не знам ти като отидеш на работа и си свършиш добре задълженията няма ли да се чувстваш удовлетворен от себе си? Друг е въпросът дали шефът ти ще те похвали или изобщо няма да забележи. Нали се сещаш, че той, ако е дал всичко от себе си, бил е постоянен, бил е опора, подкрепа и т.н,ако отново не я спечели, вината не е в него. Просто не е този човекът за него. От тази гледна точка няма да се чувства пр*ебан, защото е направил нещо, а не е седял като теб да мисли на жените като за тъпи путки. Всеки с мнението си. И мисля, че има по-възбуждащи (както ти ги наричаш) дейности от това някой да ми сваля звезди
    ...

Мъжката солидарност или как... жалък си.
    Жалкото е в случая, че ти от женска солидарност ще получиш запек.

Какво очакваш, не мога да си обясня. Да седиш и да си бъркаш в носа или някъде другаде и да имаш стойностен човек до себе си ли?
    Значи тая "стойностната" на автора разхожда неговото куче заедно с някакъв сопол и не й стиска да му каже, че вече обменя телесни течности с друг, което при евентуално разкритие би го накарало да се чувства наранен като от изневяра, но не... Според теб той бил губил стойностен човек.

И не знам ти като отидеш на работа и си свършиш добре задълженията няма ли да се чувстваш удовлетворен от себе си? Друг е въпросът дали шефът ти ще те похвали или изобщо няма да забележи.
    Да, ето дойдохме си на думата за вмирисаната ти женска солидарност. Видиш ли, ТЯ му е шефа в ситуацията. Приравнихме нещата до там, добрем...

Нали се сещаш, че той, ако е дал всичко от себе си, бил е постоянен, бил е опора, подкрепа и т.н,ако отново не я спечели, вината не е в него. Просто не е този човекът за него.
    И след като има ясни признаци, че не е човекът за него, тогава защо ти продължаваш да упорстваш и да искаш той да търчи да й ближе гъза? Или сега ще се защитиш, че ти просто темите не ги изчиташ от - до.

От тази гледна точка няма да се чувства пр*ебан, защото е направил нещо, а не е седял като теб да мисли на жените като за тъпи путки.
    В конкретния случай няма да е преебан, защото няма да стои да се самосъжалява и самозалъгва до последно докато ближе някакъв женски гъз. А тази цялата е абсолютен ГЪЗ спрямо него. Не мисля всички жени за тъпи путки, а по-конкретно такива като теб за такива, защото мислите, че всеки мъж трябва да ви пълзи в краката без дори да ви става неудобно и за миг стига да се чувствате като принцеси.

Всеки с мнението си. И мисля, че има по-възбуждащи (както ти ги наричаш) дейности от това някой да ми сваля звезди
    Начините за възбуда са много, но в действителност с последно си изречение не отричаш, че тази дейност (да ти ходят по задбника) е донякъде голяма краста. Чеше ти егото и се мислиш за изключителна, ако знаеш, че някой си бие чикии докато си мисли за теб.

Жалкото е в случая, че ти от женска солидарност ще получиш запек.

Значи тая "стойностната" на автора разхожда неговото куче заедно с някакъв сопол и не й стиска да му каже, че вече обменя телесни течности с друг, което при евентуално разкритие би го накарало да се чувства наранен като от изневяра, но не... Според теб той бил губил стойностен човек.

Да, ето дойдохме си на думата за вмирисаната ти женска солидарност. Видиш ли, ТЯ му е шефа в ситуацията. Приравнихме нещата до там, добрем...

И след като има ясни признаци, че не е човекът за него, тогава защо ти продължаваш да упорстваш и да искаш той да търчи да й ближе гъза? Или сега ще се защитиш, че ти просто темите не ги изчиташ от - до.

В конкретния случай няма да е преебан, защото няма да стои да се самосъжалява и самозалъгва до последно докато ближе някакъв женски гъз. А тази цялата е абсолютен ГЪЗ спрямо него. Не мисля всички жени за тъпи путки, а по-конкретно такива като теб за такива, защото мислите, че всеки мъж трябва да ви пълзи в краката без дори да ви става неудобно и за миг стига да се чувствате като принцеси.

Начините за възбуда са много, но в действителност с последно си изречение не отричаш, че тази дейност (да ти ходят по задбника) е донякъде голяма краста. Чеше ти егото и се мислиш за изключителна, ако знаеш, че някой си бие чикии докато си мисли за теб.
    Моето момче, изобщо не ме познаваш. Нито познаваш тях. Мерси за отделеното мнение за мен, нямаше нужда. Жив и здрав!
    ...

Моето момче, изобщо не ме познаваш. Нито познаваш тях. Мерси за отделеното мнение за мен, нямаше нужда. Жив и здрав!
    Гузен негонен бяга ми се струва

Гузен негонен бяга ми се струва
    Не, просто нямам какво да кажа повече. Чух достатъчно и за себе си. Съгласна съм с много от нещата, които каза. Просто наистина не знам що за стока е момичето.
    ...

Преди да ти споделя мнението си по темата, искам да вметна, че нещата в този форум доста са се променили. Само някакви комплексарчета се обясняват, мислейки, че като ти кажат, че си п*тка са големите мъже хахаха. Много жалко.
    Както и да е. По въпроса... Това, което ще ти дам като съвет е да не се отказваш от нея. Всеки човек прави грешки и не мисля, че нещата стоят така заради тази случка. Просто с времето нещата се променят. Възможно е просто да не сте един за друг и да ви се разделят пътищата, но за да не бъдеш толкова нещастен от цялата ситуация трябва да дадеш всичко от себе си. Знаеш ли, че си дал всичко нужно, няма да се чувстваш после пре*баният в цялата работа. В живота ни хубавите неща се печелят трудно и с много усилия. Ако наистина момичето е толкова добро, покажи й най-доброто от себе си. Ако вече тя те отблъсне, намери момиче, което заслужава това. В крайна сметка не можеш години наред да даваш и отсреща да няма нищо. Всичко в някакви граници. Пожелавам ти успех и стискам палци.
    Благодаря ти за разбирането.Аз съм учен,че ако нещо си струва..не трябва да се отказвам просто така.За това ще опитам всичко,ще се старая колкото и както мога.Старая се с мънички жестове да я зарадвам..като например ако сме вънка и и стане студено..да си съблека някоя моя дреха и да я загърна(тя разбира се отказва),но жестът е важен...а и не искам да мръзне.Или онзи ден преди сутринта рано раноо ..преди тя да отиде на работа,аз станах взех един кекс,който тя много обича..написах и мила бележка и и го занесох до работата ..оставих до пред кафенето и до вратата и си заминах,с цел като дойде и го види да се зарадва много.Мисля че успях.
    Онзи ден пак говорихме и си изяснихме някой неща.Тя каза,че и е много трудно.И трудно би се събрала с мен и то след много време говорейки за след много месеци и дори години.Но аз напълно я разбирам.Каза ми и че няма чувства към мен..още ме смятала за най-красивият,милият и привлекателен човек за нея,но имала само приятелски чувства,което много много не го вярвам,защото го виждам в очите и,че не е така.А колкото до глупостите дето пишат другите хора,ще кажа едно! Тя не е ковра или там с каквито грозни епитети я наричате .Моля не говорете така за нея,така обиждате и мен..не я познавате ..и моля ви се ..това че обичам дадено момиче и съм и вярвал до сега ..не значи че съм наивен.И това,че се старая за нея и се опитам да си я върна ..правейки всичко за нея ..не ме прави путка. Тя не би тръгнала с друг..и в същото време да се вижда с мен.Не знам вие с какви момичета сте били,за да пишете така,но тя не е такава..и от вас искам адекватни съвети..такива като на anniekk например.

Цитирай Първоначално написано от dante.bg9777 Виж мнението
    Старая се с мънички жестове да я зарадвам..като например ако сме вънка и и стане студено..да си съблека някоя моя дреха и да я загърна(тя разбира се отказва),но жестът е важен...а и не искам да мръзне.
    Пич, зима е, сигурно е излязла с достатъчно топли дрехи, освен ако не е ковра. Щом ти е отказала, представи си колко нелепо и пресилено е било донжоановското ти поведение. Ако тя е била топло облечена, това не е жест, а жалка позьорщина.

Или онзи ден преди сутринта рано раноо ..преди тя да отиде на работа,аз станах взех един кекс,който тя много обича..написах и мила бележка и и го занесох до работата ..оставих до пред кафенето и до вратата и си заминах,с цел като дойде и го види да се зарадва много.Мисля че успях.
    Пич, отново прекаляваш с кекса. Разбери, обсебващо е! Сигурно вече мисли, че си тотално изкукал и я следиш навсякъде. Работата си е работа, не може да минаваш от там и да разпиташ за нея и да й носиш продукти за ядене. Тя със сигурност не иска това. А и не си й майка, че да й носиш все едно си е забравила храната за училище.

Онзи ден пак говорихме и си изяснихме някой неща.Тя каза,че и е много трудно.И трудно би се събрала с мен и то след много време говорейки за след много месеци и дори години.Но аз напълно я разбирам.Каза ми и че няма чувства към мен..още ме смятала за най-красивият,милият и привлекателен човек за нея,но имала само приятелски чувства,което много много не го вярвам,защото го виждам в очите и,че не е така.
    Вече ми е жал за тебе (или по-скоро за нея, не съм много сигурен вече кого от двама ви да съжалявам, но за това има време малко по-нататък в отговора ми), честно. Ти малоумен ли, пич? Тя ти казва, че препочита да е на светлинни години разстояние от теб, но ти продължаваш да си единствения, който смята, че там има нещо... А това, че ти прави комплименти при положение, че жените не правят комплименти е може би просто, защото те вижда колко жалък си станал и от някаква капка капка милост останала в нея иска да ти оправи настроението. Но не прекалено много, както виждаш не те е целунала, за да не вземеш да си помислиш, че има нещо повече, че току виж си я убил от любов на следващия ден...

А колкото до глупостите дето пишат другите хора,ще кажа едно! Тя не е ковра или там с каквито грозни епитети я наричате .Моля не говорете така за нея,така обиждате и мен..не я познавате ..и моля ви се ..това че обичам дадено момиче и съм и вярвал до сега ..не значи че съм наивен.И това,че се старая за нея и се опитам да си я върна ..правейки всичко за нея ..не ме прави путка. Тя не би тръгнала с друг..и в същото време да се вижда с мен.Не знам вие с какви момичета сте били,за да пишете така,но тя не е такава..и от вас искам адекватни съвети..такива като на anniekk например.
    Наивен си, ако смяташ, че не би тръгнала с друг. Какво мислиш, че ти каза по-рано:

Онзи ден пак говорихме и си изяснихме някой неща.Тя каза,че и е много трудно.И трудно би се събрала с мен и то след много време говорейки за след много месеци и дори години.
    Нима смяташ, че години наред ще е монахиня докато си изясни чувствата с теб?

Също да ти споделя,че пак има някаква близост между нас.Например ..вчера бях в тях..гледахме филм..говорихме си..преди това пък заедно разхождахме кучето.Да малко са поизстинали някой неща..например по-малко си говорим,но това смятам,че е нормално.А докато бяхме в тях ми даде да я помилвам по ръчичката(тя много обича да я милвам) и докато го правех я хванах за ръка..тя не се отдръпна.
    Пич, държали сте се само за ръцете, не за интимните части. Успкой малко топката.

А също съм забелязал и че не е махнала нашите снимки от бюрото си ..всички неща които са наши общи ..или имат някаква стойност за нея (малки подаръчета ..снимките ни и тнт) седят там..и не ги е махнала..а преди като сме се разделяли за по 2-3 дни ..винаги ни махаше снимките...и това ми е странно.
    Току виж е споделила за проблема си с психолог и я е посъветвал да не разгневява социопат като теб. За това ги е оставила, за да не я заколиш с някой нож, ако видиш, че ги е махнала. Не се безпокой, и това ще станем, може би след като изчака да издадат ограничителната заповед от съда, но до тогава може би иска да се cool.

Също и като се изпращаме и се гушнем..тя не ме гушка за 1-2 секунди..колкото да отбие номера ..а се гушкаме за дълго.Не знам защо хем понякога се държи студено..хем има и такива знаци от нейна страна,които ги дешифрирам (че още има някакви чувства).
    То за гушкането са необходими двама. Сигурно ти не я пускаш докато дишането й не стане затруднено. Няма какво да дешифрираш. В заключение от всичко, което изчетох тук мога само да си представя, че си луд си за връзване. Дано горкото момиче си оправи по-скоро проблема с теб, че направо ме плаши до къде може да ескалира всичко... Тц, тц, тц...
    Последно редактирано от filmimilmi : 12-14-2017 на 07:17

Също да ти споделя,че пак има някаква близост между нас.Например ..вчера бях в тях..гледахме филм..говорихме си..преди това пък заедно разхождахме кучето.Да малко са поизстинали някой неща..например по-малко си говорим,но това смятам,че е нормално.А докато бяхме в тях ми даде да я помилвам по ръчичката(тя много обича да я милвам) и докато го правех я хванах за ръка..тя не се отдръпна.А също съм забелязал и че не е махнала нашите снимки от бюрото си ..всички неща които са наши общи ..или имат някаква стойност за нея (малки подаръчета ..снимките ни и тнт) седят там..и не ги е махнала..а преди като сме се разделяли за по 2-3 дни ..винаги ни махаше снимките...и това ми е странно.Също и като се изпращаме и се гушнем..тя не ме гушка за 1-2 секунди..колкото да отбие номера ..а се гушкаме за дълго.Не знам защо хем понякога се държи студено..хем има и такива знаци от нейна страна,които ги дешифрирам (че още има някакви чувства).

Също да ти споделя,че пак има някаква близост между нас.Например ..вчера бях в тях..гледахме филм..говорихме си..преди това пък заедно разхождахме кучето.Да малко са поизстинали някой неща..например по-малко си говорим,но това смятам,че е нормално.А докато бяхме в тях ми даде да я помилвам по ръчичката(тя много обича да я милвам) и докато го правех я хванах за ръка..тя не се отдръпна.А също съм забелязал и че не е махнала нашите снимки от бюрото си ..всички неща които са наши общи ..или имат някаква стойност за нея (малки подаръчета ..снимките ни и тнт) седят там..и не ги е махнала..а преди като сме се разделяли за по 2-3 дни ..винаги ни махаше снимките...и това ми е странно.Също и като се изпращаме и се гушнем..тя не ме гушка за 1-2 секунди..колкото да отбие номера ..а се гушкаме за дълго.Не знам защо хем понякога се държи студено..хем има и такива знаци от нейна страна,които ги дешифрирам (че още има някакви чувства).
    От всичко, което сподели аз си мисля, че тя има повече от приятелски чувства. Да гледате филм, да не се дърпа. Питал ли си я дали няма някакви други проблеми?
    ...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Няма нужда да те познаваме - ти вече разкри достатъчно за себе си !
    filmimilmi е прав както за темата, така и за теб !
    Просто наистина не знам що за стока е момичето.
    То е ясно - същата като теб! Иначе нямаше да я подкрепяш !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Хахахха, ей момченце внимавай много.
    ...

Пък и Грозен ли какъв си, едно адекватно мнение не съм видяла от теб. И не на мен всички ми сипват с кофата във форума(а сигурно и в реалния ти свят е като във виртуалния) , тъй че направи си сметка.
    ...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Хахахха, ей момченце внимавай много.
    И защо ?
    Пък и Грозен ли какъв си, едно адекватно мнение не съм видяла от теб.
    Така е...
    като не знаеш да четеш !
    И не на мен всички ми сипват с кофата във форума(а сигурно и в реалния ти свят е като във виртуалния) , тъй че направи си сметка.
    Аз мисля, че си фейк !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

И защо ?
    Така е...
    като не знаеш да четеш !
    Аз мисля, че си фейк !
    Фейк съм, да, точно така. А ти звучиш като 15 годишно пишлеме, на което бих лепнала два шамара с удоволствие . Отивай да си играеш.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си