Цитирай Първоначално написано от anniekk Виж мнението
Преди да ти споделя мнението си по темата, искам да вметна, че нещата в този форум доста са се променили. Само някакви комплексарчета се обясняват, мислейки, че като ти кажат, че си п*тка са големите мъже хахаха. Много жалко.
Както и да е. По въпроса... Това, което ще ти дам като съвет е да не се отказваш от нея. Всеки човек прави грешки и не мисля, че нещата стоят така заради тази случка. Просто с времето нещата се променят. Възможно е просто да не сте един за друг и да ви се разделят пътищата, но за да не бъдеш толкова нещастен от цялата ситуация трябва да дадеш всичко от себе си. Знаеш ли, че си дал всичко нужно, няма да се чувстваш после пре*баният в цялата работа. В живота ни хубавите неща се печелят трудно и с много усилия. Ако наистина момичето е толкова добро, покажи й най-доброто от себе си. Ако вече тя те отблъсне, намери момиче, което заслужава това. В крайна сметка не можеш години наред да даваш и отсреща да няма нищо. Всичко в някакви граници. Пожелавам ти успех и стискам палци.
Също да ти споделя,че пак има някаква близост между нас.Например ..вчера бях в тях..гледахме филм..говорихме си..преди това пък заедно разхождахме кучето.Да малко са поизстинали някой неща..например по-малко си говорим,но това смятам,че е нормално.А докато бяхме в тях ми даде да я помилвам по ръчичката(тя много обича да я милвам) и докато го правех я хванах за ръка..тя не се отдръпна.А също съм забелязал и че не е махнала нашите снимки от бюрото си ..всички неща които са наши общи ..или имат някаква стойност за нея (малки подаръчета ..снимките ни и тнт) седят там..и не ги е махнала..а преди като сме се разделяли за по 2-3 дни ..винаги ни махаше снимките...и това ми е странно.Също и като се изпращаме и се гушнем..тя не ме гушка за 1-2 секунди..колкото да отбие номера ..а се гушкаме за дълго.Не знам защо хем понякога се държи студено..хем има и такива знаци от нейна страна,които ги дешифрирам (че още има някакви чувства).