Цитирай Първоначално написано от dante.bg9777 Виж мнението
Също да ти споделя,че пак има някаква близост между нас.Например ..вчера бях в тях..гледахме филм..говорихме си..преди това пък заедно разхождахме кучето.Да малко са поизстинали някой неща..например по-малко си говорим,но това смятам,че е нормално.А докато бяхме в тях ми даде да я помилвам по ръчичката(тя много обича да я милвам) и докато го правех я хванах за ръка..тя не се отдръпна.А също съм забелязал и че не е махнала нашите снимки от бюрото си ..всички неща които са наши общи ..или имат някаква стойност за нея (малки подаръчета ..снимките ни и тнт) седят там..и не ги е махнала..а преди като сме се разделяли за по 2-3 дни ..винаги ни махаше снимките...и това ми е странно.Също и като се изпращаме и се гушнем..тя не ме гушка за 1-2 секунди..колкото да отбие номера ..а се гушкаме за дълго.Не знам защо хем понякога се държи студено..хем има и такива знаци от нейна страна,които ги дешифрирам (че още има някакви чувства).
От всичко, което сподели аз си мисля, че тя има повече от приятелски чувства. Да гледате филм, да не се дърпа. Питал ли си я дали няма някакви други проблеми?