.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Lightbulb Българските RPG - форуми

Здравейте! Преди не-чак-толкова-много години(5-6 години да сме точни) в българското интернет пространство функционираха няколко роул плей форума, в които тренирахме писането си чрез развиването на историите на нашите герои. Имаше ги доста такива форуми - за вампири, за Хари Потър, за аниме, за филми и сериали..

Въпросът ми е: Имате ли информация за все още функциониращи РПГ форуми в българския интернет(поне с 30-40 активни човека към настоящия момент)? Ако не, бихте ли се захванали с развиването на подобен форум?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Фейсбука уби почти всички форуми . Не знам да има действащи и активни БГ форуми на такава тематика.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Някой друг? Ако наистина няма активни РПГ-форуми.. би било жалко

Голям фен
    Ако искаш и тук може да "роуплейваме".
    Предлагам ти да започнем с "Игра на семейство".

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Ако искаш и тук може да "роуплейваме".
    Предлагам ти да започнем с "Игра на семейство".
    Или:

Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Този с „играта на семейство“- в интернет ти е лесно да се заяждаш с хората, а? Аман от такива като теб, човек да не смее да попита нещо.
    Като не можеш да дадеш свестен(или най- малкото нормален) отговор, защо изобщо си отворил темата(при положение, че ясно съм посочил в заглавието за какво иде реч) и си написал коментар? Или това е най- висшата цел в скапания ти живот?- Да се правиш на интересен, прикрит зад анонимността си?! Аман от олигофренчета. За разлика от вас, ние едно време не висяхме безцелно в интернета да се правим на забавни и остроумни - оползотворявахме го по един или по друг начин... много от нас го правехме, пишейки РП. И ако не можеш да дадеш отговор на въпроса, който съм задал още в първия си пост, по- добре изобщо не отговаряй, олигофренче такова

Голям фен
    Така ще е - винаги ще има такива като мен да ви провокират, и балъци като теб да ни се връзват.
    Леко с обидите само, да не се пръснеш от яд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си