.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

zalubovta
    Guest

Струва ли си

Здравейте имам един въпрос. Как мога да накарам сърцето си да спре да обича. Влюбих се до полуда в едно момиче от моя клас но тя тръгна с някаква мутра. От тогава само и гледам фейсбука, мразя я , но се и аз се мразя че я мразя.
    Мисля да направя нещо но това ще просто от обич.

Мисля да го убия него и нея. Подчертавам че не съм го решил просто искам мнения. Обичам я повече от колкото обичам себе си. Днеска когато бяхме на училище и казах че ако не бъде с мен ще я убия тя ми отвърна значи не ме обичаш както казваш щом искаш да ме убиеш а аз и отвърнах ,,който ревнува обича и ще го направя от обич,, . Не мога да я гледам с него как страда. Каза ми че е влюбена в него падна ми пердето и за да не я ударя почнах да си удрям силно главата в стената малко
    оцапах стената с кръв после дойде заведоха ме до Медицинската сестра. Приятелите ми казаха че няма смисъл казаха ми също да я пусна ако се върне значи е моя а ако не да не съжалявам.

Кажете ми вие какво да правя струва ли си да я убия и да вляза в затвора.
    Последно редактирано от zalubovta : 11-28-2017 на 15:57

Мега фен Аватара на an7raks
    На първо време спри да си биеш главата в стената... След месец-два, може да получиш прозрение.

hrisi2000
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    На първо време спри да си биеш главата в стената... След месец-два, може да получиш прозрение.
    Как да спра като я виждам че си съсипва живота просто не мога.

Цитирай Първоначално написано от hrisi2000 Виж мнението
    Да но защо не се влюби в мен какво съм и направил винаги съм бил добър с нея.
    Влюбването насила не става. Нещата в живота не стават така, както ти ги искаш.

Как да спра като я виждам че си съсипва живота просто не мога.
    Съсипва нейния си живот, не твоя. Тя да си му мисли.
    “Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков

hrisi2000
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Шок Виж мнението
    Влюбването насила не става. Нещата в живота не стават така, както ти ги искаш.

Съсипва нейния си живот, не твоя. Тя да си му мисли.
    Прав си. Утре няма да и обърна внимание.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Както ти не можеш да избереш кого да обичаш така и тя не може да избира. Просто се влюбваш.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

hrisi2000
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Както ти не можеш да избереш кого да обичаш така и тя не може да избира. Просто се влюбваш.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zalubovta Виж мнението
    Влюбих се до полуда в едно момиче от моя клас но тя тръгна с някаква мутра.
    Чудо голямо !
    Това е нещо обикновено!
    Мисля да направя нещо но това ще просто от обич.
    Това че искаш да я ебеш, не значи че я обичаш ! Явно си твърде малък още за да направиш разликата между тези две неща .

Ако я "обичаш" както твърдиш, кажи ни защо я обичаш, заради какви нейни качества?
    Може би се е държала добре с теб или ти е помогнала с нещо ?! Съмнявам се !
    Кажете ми вие какво да правя струва ли си да я убия и да вляза в затвора.
    Забрави я, изтрий я от паметта си и контактите си в телефони и социални мрежи!

А ако влезеш в затвора, там ще ти сцепят задника ! Не прави глупости! Ако ти тежи сподели и с друг човек, на когото можеш да разчиташ, по възможност от реалния живот, а не от нета.
    Най-просто казано - не я кефиш. Причините може да са всякакви, включително нелогични (все пак тя е жена)!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Опитвай се да не мислиш за нея и да я отбягваш, колкото и трудно да е. Прави неща, които те кефят, ходи на места, които те кефят, излизай с приятели, които те кефят и така. Просто я забрави, това момиче явно не е за теб. Светът не се върти около нея, тя не е единствената. По принцип любов се забравя най-лесно и най-бързо с друга любов. Все ще намериш подходящата рано или късно. Това за убиването няма да го коментирам, щото е яко тъпо и се надявам да е майтап.
    Не знам какво друго да кажа. Желая ти успех и с течение на времето сам ще намериш решението.

hrisi2000
    Guest
    Опитвай се да не мислиш за нея и да я отбягваш, колкото и трудно да е. Прави неща, които те кефят, ходи на места, които те кефят, излизай с приятели, които те кефят и така. Просто я забрави, това момиче явно не е за теб. Светът не се върти около нея, тя не е единствената. По принцип любов се забравя най-лесно и най-бързо с друга любов. Все ще намериш подходящата рано или късно. Това за убиването няма да го коментирам, щото е яко тъпо и се надявам да е майтап.
    Не знам какво друго да кажа. Желая ти успех и с течение на времето сам ще намериш решението.
    Благодаря ще се опитам. Ама не знам дали ще се справя.

Благодаря ще се опитам. Ама не знам дали ще се справя.
    Не бъди такъв песимист. Всичко ще се нареди с течение на времето.

hrisi2000, ти ли си zalubovta?

hrisi2000
    Guest
    Не бъди такъв песимист. Всичко ще се нареди с течение на времето.

hrisi2000, ти ли си zalubovta?
    Да аз съм.

Obichamq2000
    Guest
    До Грозния : Не мисля че си разбрал какво искам да кажа под ,, Мисля да направя нещо но това ще просто от обич.,, в това изречение имам предвид да я убия.

Дори и да я изтрия от телефона и социалните мрежи какво да правя като оня идват да се натискат в училище. Днеска ако дойде там съм с нож и там най вероятно ако почнат да се целуват ще има три трупа (моя, нейния и неговия)

Защо да не я кефя тренирам. Красив съм 1.80 висок и 80 килограма.

Благодаря на всички за помощта но не мога да го приема. Най вероятно ако не стане моето ще има кръв. Това е от мен.

Цитирай Първоначално написано от Obichamq2000 Виж мнението
    Днеска ако дойде там съм с нож и там най вероятно ако почнат да се целуват ще има три трупа (моя, нейния и неговия)
    Благодаря на всички за помощта но не мога да го приема. Най вероятно ако не стане моето ще има кръв. Това е от мен.
    Ти явно верно си чалнат.

BTW защо всеки нов коментар ти е от нов профил?

Разбира се че си струва, да нападнеш момиче и да я заплашваш е идеалният начин да си изпросиш някой или някоИ да те хванат и пречукат. Поне няма да има нужда сам да си биеш главата в стената след това.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на kompleksar
    Ти си голям малоумник и пълен егоист. Спри за момент да мислиш за себе си, като я убиеш, кво ? Просто отнемаш чужд живот, тя има ли роднини, на които ще им липсва ? Под това "съсипва", тя се съсипва, нали ? Много си малък, за да си преебеш живота със затвор, там всеки ден ще ти чупят по някоя кост и като ти заздравеят, ще повторят и така 30 години, ако не и до живот! Щом й харесва да бъде с него, нека да бъде, приеми факта, че нямате шанс, та ти си щял да я удариш, даже убиеш и искаш да е твоя ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

anonymous990763
    Guest
    Влюбих се до полуда в едно момиче от моя клас но тя тръгна с някаква мутра.
    ...
    Мисля да го убия него и нея.
    Аха.

neinite_ochi
    Guest
    Настоявам темата да бъде изтрита защото ме следят.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от neinite_ochi Виж мнението
    Ще те бият мутри ли? Не е лесно да си на 12.

Цитирай Първоначално написано от neinite_ochi Виж мнението
    Кво ти пука бе, нали си мъж и ще ги убиеш всичките
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Нямаш ли какво друго да правиш?
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си