Силата, която имаш е наистина за пример. И го казвам напълно искрено. Изисква се толкова кураж и.. един тон други качества, зад които да застане човек и да каже "Продължавам!". И аз съм един от хората, които могат само да ти кажат едно "Браво!".
Ся, по темата. Знам, че това браво, както и всичко написано от нас тук, са просто думи.
Знам го, била съм в ситуацията ти, и аз губих близки.
Никога не съм губила по този начин половинка, което може би означава, че напълно не мога да се поставя в обувките ти, но фактът е, че... болката остава. Винаги остава, независимо след ден, два, 18, или години..
Трудно ми е да повярвам, че такава любов е лесно заменима. Със сигурност не е, но виж, точно тук е разковничето.
Не го приемай като замяна, никой не може да застане на мястото на онази любов. Никога няма да се появи такова нещо, защото онази любов е свързана с друг човек.. Но не затваряй себе си за друга, която дори може да се окаже по-голяма.
Колкото и клиширано да звучи, животът наистина продължава. Да, борба е! Всеки Божи шибан ден е борба. Но ти трябва да се бориш и заради себе си, и заради този човек. Позволи си да ти се усмихне още повече от горе. И ти, и той ще бъдете доста по-щастливи.
Тук не можем да ти кажем какво точно да направиш, за да се оправят нещата. Но помни едно, абсолютно всичко зависи от вътрешната ти нагласа - докато Ти самата не искаш някой да се доближи, това няма да се случи. Пак ще кажа - НЕ го приемай, все едно някой ще се опита да го измести. Страхотен човек си, сигурна съм, че Още някой ще го оцени и ще те обича с всичките ти рани. Успех!