- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела съм!
Така де на 15 съм, последно време качих доста килца. Сега съм 93 кг и съм висока 167 см , основни проблемни зони са ми любовните дръжки и корема. Имам и доста стрии в тези области.
Какво е вашето мнение и ме посъветвайте какво трябва да правя ? И какво знаете за стриите ?
Съветвам те да отслабнеш.
За кви основни проблемни зони ми говориш,имаш сериозен проблем , и трябва да се промениш изцяло.
Born to lose,Live to win
Създай си ред кога и колко да ядеш през деня и не го нарушавай. До лятото ще си таман.![]()
Прекалено много ли е ?
На 15години си, висока 1.67 и тежиш 93кг.Това наистина не е здравословно. Минаваш много границата, трябва да минеш на режим и тренировки.Започвай, защото си застрашаваш сериозно здравето.
...
Недей я заблуждава, щото само ще се разочарова! Нали осъзнаваш, че говориш за отслабване с 40кг за 5 месеца? Не е невъзможно, но първо не е по силите на всеки и второ, не е особено полезно.
Ако наистина искаш да отслабнеш, има куп хранителни режими и тренировки из интернет. Може и да не са правени конкретно за теб, но при всички случаи, ще имат положителен ефект при теб. А ако имаш пари, можеш да се обърнеш към професионален инструктор, който да ти каже как да се храниш, какви упражнения и как да ги правиш.
Когато бях по-малка и на мен ми се ядеше много сладко, но мислиш ли, че секундите наслада си заслужават чувството за вина след това? По-мъничко си хапвай, примерно през ден, ако не можеш да го спреш съвсем. Свиква се и без него. Просто си пристрастена , както другите хора към цигарите. Помисли си с толкова сладко колко много захар вкарваш в тялото си... остави, тялото... здравето ти се съсипва, а си само на 15години.Потърси варианти за режими, не диети с гладуване. Има толкова варианти дето можеш да си хапваш по 4-5пъти на ден. Бих ти предложила и 90 дневната като вариант, но, разбира се на третия ден(въглехидратния) не яж за закуска шоколад, на обяд поничка и на вечеря баница... Не е това целта. Диетата е на принципа на разделното хранене.Без обратен ефект. Късмет и много воля!
Последно редактирано от anniekk : 12-15-2017 на 16:31
...
Здрасти ще ти кажа нещо което никога не съм писал по форумите.
Преди две години бях 110 килограма и висок 1.65 също като тебе аз имах тези стрий комплексираха ме. Погледнах се в огледалото и по боксерки и се отвратих от себе си. Спрях да мисля за храната храних се по 3 пъти на ден и по малко без тестено, сладко , газирано и други вредни работи.
Стегни се забрави за яденето намери си някакво хоби.
Пиеш ли някакви хапчета. Защото може да имат страничен ефект. Ако пиеш хапчета мини на хомеопатия те нямат странични ефекти.
Виж тази реч на Арнолд Шварценегер тя много ми помогна : всеки път когато си казвах няма смисъл да продължавам не мога победен съм си го пусках : https://www.youtube.com/watch?v=ofLabfXjB6A
Мило другарче, не си перфектен със сигурност, така, че, ако имаше поне мъничко акъл щеше да си редактираш коментара. Аман от такива като теб. После защо държавата ни била на това положение.Дъното на дъното са хора, които засягат хората с проблемиДавам ти време за размисли и страсти!
...
Да съм казвал, че съм перфектен? За какъв акъл и какво редактиране на коментари ми говориш?
Или по-скоро трябва да кажа за, какъв, акъл, и какво редактиране на коментари, ми говориш.
Мерси, че ми даваш време за размисли и страсти. Ще го използвам да си помисля как по дяволите успя да намесиш държавата и нейното положение в празното си изказване.