.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Въпрос към момичетата

Чувал съм разни митове и легенди, че има девствени момичета, които правят само анален. Искам да разбера доколко е вярно това и за тази цел ще помоля по-красивата половина на форума: моля, споделете вашата практика по темата. Ако сте девствени, правите ли анален? Ако не сте девствени, правили ли сте анален секс преди да ви пукнат джама ? )

Здравей! Не съм девствена, но никога не съм чувала такова нещо. Честно казано ми звучи като супер голямата измислица.
    ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Правят го само ''туркините'' с уредени бракове. Колкото и да не ви се вярва има такива. Имах познат,който в университета ходил с такава и тя му давала само анален,понеже като завърши щяла да се омъжва и трябвало да е чиста.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си