- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Чувал съм разни митове и легенди, че има девствени момичета, които правят само анален. Искам да разбера доколко е вярно това и за тази цел ще помоля по-красивата половина на форума: моля, споделете вашата практика по темата. Ако сте девствени, правите ли анален? Ако не сте девствени, правили ли сте анален секс преди да ви пукнат джама ?)
Здравей! Не съм девствена, но никога не съм чувала такова нещо. Честно казано ми звучи като супер голямата измислица.
...
Правят го само ''туркините'' с уредени бракове. Колкото и да не ви се вярва има такива. Имах познат,който в университета ходил с такава и тя му давала само анален,понеже като завърши щяла да се омъжва и трябвало да е чиста.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.