.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ZeroBG
    Guest

Влюбих се в учителка!

Здравейте Нямаше къде да си напиша проблема и реших да е тук!
    Аз съм момче на 17-18г. От известно време заглеждам една учителка, не е млада, може бе има да е на 50-60 г, и незнам дали е нормално, след като мина известно време започнах да се влюбвам в нея и всяка вечер преди да легна само тя ми е в главата, ако някой има решение по въпроса моля да пише сериозен отговор!

Нещо хормоните ти са се задействали, може още да не си излязъл от пубертета. Или просто си падаш по по- възрастни жени.
    ...

Голям фен
    Не, не мисля, че е нормално да си падаш по баби.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Изключителна липса на фантазия проявява твоя набор при пускане на тролски теми нещо. Не знам какво уби го този форум. Фейсбук или нещо друго? А преди какви яки теми се пускаха, да знаеш. Ако можеше само да изровиш някоя, за да се понаучиш, но жалко, че са направили темите да "потъват" в нищото, ако не се пише в тях... Място ли пестят, нямат пари за сървъри или кво? Предположения?
    Последно редактирано от filmimilmi : 12-19-2017 на 13:24

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Изключителна липса на фантазия проявява твоя набор при пускане на тролски теми нещо. Не знам какво уби го този форум. Фейсбук или нещо друго? А преди какви яки теми се пускаха, да знаеш. Ако можеше само да изровиш някоя, за да се понаучиш, но жалко, че са направили темите да "потъват" в нищото, ако не се пише в тях... Място ли пестят, нямат пари за сървъри или кво? Предположения?
    Тия тийнпроблем вЕрно яко се стискат... Егати цициите. Поне по Коледа да даваха подаръци на редовните си потребители, ама не - скръндзите са си скръндзи.

Сега сериозно. Темите не потъват в нищото, а се архивират, т.е. можеш да видиш всички стари теми.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Не, то не до форума и хората, които го управляват... А до хората... Помня какво беше.. Нон стоп имаше хора, теми за разговор.. Цял ден не можех да прегледам всичко. Липсват тия години
    ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си