- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо свършва
Здравейте, та направо към темата. От скоро излизам с един човек, с който си прекарвам супер, но нещо в секса не е както трябва. Първия път когато го направихме той свърши за 1-2мин при което аз реших че няма проблем, понеже на всеки може да се случи-от притеснение или някаква друга причина. Обаче снощи стана същото- тооочно за минутка (не съм сигурна дали и толкова имаше). Като цяло нещата между нас не са сериозни на този етап и не мога да повдигна темата, не искам да се чувства кофти, ноо и аз колко ще издържа така. Според вас как да реагирам, мога ли да му помогна да не свършва бързо, без да се чувства неудобно, за по нататък евентуално как може да се разреши този проблем?
При мен и мой приятел имаше същия проблем - не беше правил секс от почти година и първите пъти не издържаше повече от 3 минути. Трябва му малко време да влезе в ритъм отново. Единственото, което ти можеш да направиш, е да му предложиш да си вземете от онези презервативи mutual pleasure, които уж забавят мъжкия и засилват женския оргазъм. Ако е пил или друсал също няма да свърши лесно, но ако прекали може и изобщо да не му стане, така че не е много оферта.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Цяла седмица?!?
Вие (и ти и той) какъв очаквата да е резултата, особено ако и той не се е барал през това време?!
Правете го по-често!
Поеми нещата в свои ръце и го предразположи за втори път, 15-20 минути след първия.
Ами да така се случи, просто защото ми дойде :Д
Пъък иначе аз едвам го навивам първи път да има и на него му се искаа и си личии, амаа се спира докато вече не издържи иии тъкмоо станат работите и всичко приключва за минутка-две :Д не знаам, може и да те послушам, понеее съм инатлива и търпелива хаха