.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Question Бързо свършва

Здравейте, та направо към темата. От скоро излизам с един човек, с който си прекарвам супер, но нещо в секса не е както трябва. Първия път когато го направихме той свърши за 1-2мин при което аз реших че няма проблем, понеже на всеки може да се случи-от притеснение или някаква друга причина. Обаче снощи стана същото- тооочно за минутка (не съм сигурна дали и толкова имаше). Като цяло нещата между нас не са сериозни на този етап и не мога да повдигна темата, не искам да се чувства кофти, ноо и аз колко ще издържа така. Според вас как да реагирам, мога ли да му помогна да не свършва бързо, без да се чувства неудобно, за по нататък евентуално как може да се разреши този проблем?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    На колко години сте?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    На колко години сте?
    Ами аз съм на 20, а той на 27

Град
    София
    Може да е бил девствен или отдавна да не е правил секс.
    Ако свърши бързо - повтаряйте.

Мега фен Аватара на divergent
    При мен и мой приятел имаше същия проблем - не беше правил секс от почти година и първите пъти не издържаше повече от 3 минути. Трябва му малко време да влезе в ритъм отново. Единственото, което ти можеш да направиш, е да му предложиш да си вземете от онези презервативи mutual pleasure, които уж забавят мъжкия и засилват женския оргазъм. Ако е пил или друсал също няма да свърши лесно, но ако прекали може и изобщо да не му стане, така че не е много оферта.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Believe.in.you Виж мнението
    Първия път когато го направихме той свърши за 1-2мин при което аз реших че няма проблем, понеже на всеки може да се случи-от притеснение или някаква друга причина.
    От притеснение може да му спадне или да не може са свърши. Щом свършва бързо значи му харесва. Като започне да свършва по-често ще издържа повече време.

Може да е бил девствен или отдавна да не е правил секс.
    Ако свърши бързо - повтаряйте.
    Не е бил девствен, преди мене е имал 5-6годишна връзка.. Като цяло на него му става гадно и гледа веднага нещо друго да ме разсея, не му е за повтаряне

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    При мен и мой приятел имаше същия проблем - не беше правил секс от почти година и първите пъти не издържаше повече от 3 минути. Трябва му малко време да влезе в ритъм отново. Единственото, което ти можеш да направиш, е да му предложиш да си вземете от онези презервативи mutual pleasure, които уж забавят мъжкия и засилват женския оргазъм. Ако е пил или друсал също няма да свърши лесно, но ако прекали може и изобщо да не му стане, така че не е много оферта.
    Ами като цяло той беше друсааал ии това не помага :Д а за презервативи, не използва-мислих си го вече.

Град
    София
    ... не му е за повтаряне
    Той да не е на 50 ?!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    От притеснение може да му спадне или да не може са свърши. Щом свършва бързо значи му харесва. Като започне да свършва по-често ще издържа повече време.
    Дали с времето ще се оправи? Защото от първия път до снощи, направихме седмица пауза и беше още по-бърз

Той да не е на 50 ?!
    Нее :Д имах в превдид че му става гадноо и веднага се хваща нещо друго да правии, за да не му е неловко

Град
    София
    ...от първия път до снощи, направихме седмица пауза и беше още по-бърз
    Цяла седмица ?!?
    Вие (и ти и той) какъв очаквата да е резултата, особено ако и той не се е барал през това време ?!
    Правете го по-често!
    Нее :Д имах в превдид че му става гадноо и веднага се хваща нещо друго да правии, за да не му е неловко
    Поеми нещата в свои ръце и го предразположи за втори път, 15-20 минути след първия.

Цяла седмица ?!?
    Вие (и ти и той) какъв очаквата да е резултата, особено ако и той не се е барал през това време ?!
    Правете го по-често!
    Поеми нещата в свои ръце и го предразположи за втори път, 15-20 минути след първия.
    Ами да така се случи, просто защото ми дойде :Д
    Пъък иначе аз едвам го навивам първи път да има и на него му се искаа и си личии, амаа се спира докато вече не издържи иии тъкмоо станат работите и всичко приключва за минутка-две :Д не знаам, може и да те послушам, понеее съм инатлива и търпелива хаха

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ами като цяло той беше друсааал ии това не помага
    не помага друг път

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    не помага друг път
    Ами бешее на 3 точки, поне в неговия случай и това не помага явно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове