Здравейте, както се разбира от заглавието въпроса ми е свързан с това Защо по дяволите не ми пише след първата ни интимна нощ .
Всичко започна от Коледа, бяхме заедно на дискотека на връщане се целувахме в таксито, след това се видяхме на 27ми за околко 1 час...по принцип се знаем от доста време, от един квартал сме и аз познавам повечето от най-близките му приятели, като преди 4-5год. излизахме заедно... таа видяхме се после и на 29 и на 30 пак за по 1час, понеже бяхме и двамата на работа до късно. Разбрахме се, че нова година ще я празнуваме заедно и така и стана, празнувахме.. През деня ми даваше по 1-2целувки, като цяло ми направи впечатление, че не ме питаше много как съм, кво съм, що съм но както и да е... въпроса е, че правихме секс. На 1ви след като ме остави пред нас ме попита ''Какво ще правиш?'' казах му, че ще ходя най-вероятно до магазина и след това ще си лягам ( бях реанимация хахаха) Даде ми една скромна целувка и тръгна с думите ''После ще се чуем'' и до там.... вече 2 дена ни звук ни стон. Не искам аз да му пиша, до сега винаги на всеки аз пиша, аз се интересувам повече....Разбирам, че ако той иска да ми пише, ще го направи, но се и чудя ами ако чака аз да му пиша и аз ако не го направя дали той ще го направи изобщо някога. Дали иска да продължим взаимоотношение или иска да спрем до тук. Познава и брат ми и не вярвах, че би направил такова нещо ( да ме използва само за секс) Не знам какво да си мисля.... по-голям е от мен с 1 година на 28...имал е 4год връзка приключила преди 10м. понеже той искал нещо по-сериозно. Моля ви кажете какво да си мисля, да му пиша ли, да не му ли пиша...да чакам ли той да се сети, за да знам дали иска да имаме нещо повече за напред... Направих ли грешка, че спах с него на НГ ?!