Първо искам да се извиня,че правя такава тема точно на празниците но просто ме измъчва това всеки ден.. Сега съм на 20 години когато бях на 16 ме оперираха от торзио на тестиса... отстраниха го защото беше късно да го спасят. Това ме измъчва всеки ден от както ме оперираха.. много ми повлия на психиката на характера и всичко като цяло всичко ми се обърна с главата на долу защото + това взимам нещата много на вътре и така.. Не пиша тук с цел да ме успокоявате или да ме съжалявате просто искам да си го кажа да разбера дали има и други такива като мен... четох 2-3 теми с други момчета но бяха доста стари. Не съм имал приятелка до сега (не искам да се оправдавам,че имам само един тестис и заради това нямам приятелка) преди да ме оперират си бях срамежлив и главно заради това нямах приятелка преди това. Сега не съм срамежлив но съм си сложил голяма бариера заради това,че имам само един тестис.... тази операция ми промени изцяло мисленето върху много неща като цяло.. искам момиче което ще ме приеме такъв какъвто съм.. и аз не съм искал да става така... просто не мога да намеря момиче защото се чувствам различен с един тестис,чувствам се така,че все едно няма да мога да се справя с една връзка,че никое момиче не заслужава такъв като мен защото не съм пълноценен.. пише,че и с един тестис можеш да имаш деца дори да е така е нормално аз да си мисля друго.. като цяло това е моето положение не съм изтрещял все още но има моменти в които не издържам... желая ви весели празници бъдете живи и здрави!