.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

И аз преминах през такава операция преди 2 години когато бях на 16, но аз извадих и ме оперираха 30 минути преди напълно да се е овредил тестиса. Нормално е всичко това да промени психиката ти, мен самия белек от операцията ме кара да се чувствам тъпо когато някоя ми прави свирки, или на всяка нова да и обяснявам и да е лъжа от какво е и що е. Но братле, няма кво толкова да го мислиш то е станало, вярно има импланти говори и с друг доктор понеже един мой приятел премина през подобна операция и вече мисля че 3 4 години не се оплаква от нищо. Не си поставяй бариери зареди нещо което не можеш да промениш, момичето до теб няма да се влюби в тестиса ти повярвай ми! Успех, и весели празници, надявам се наистина да промениш мислинето си през новата година !
    Тревата е за деца, ракията е за мъже!

И аз се надявам да се променят нещата през новата година.. @Грозния физическите бяха в началото може би 1-2 месеца след операцията като вдигах някакви неща ме наболяваше дори и шише с вода.. сега нямам проблем с това но за сметка на това психическите последици си останаха до ден днешен.. мислих,че с времето нещата ще се променят но.. тази тема ми влияе най лошо на тема момичета.. иначе другото си го продължавам спорт,книжка изкарах и така живота си тече... имаше период и на депресии натрапчиви мисли.. не ми е било лесно хич даже..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tapout000 Виж мнението
    @Грозния физическите бяха в началото може би 1-2 месеца след операцията като вдигах някакви неща ме наболяваше дори и шише с вода.. сега нямам проблем с това но за сметка на това психическите последици си останаха до ден днешен.. мислих,че с времето нещата ще се променят но.. тази тема ми влияе най лошо на тема момичета.. иначе другото си го продължавам спорт,книжка изкарах и така живота си тече... имаше период и на депресии натрапчиви мисли.. не ми е било лесно хич даже..
    Извинявай за въпроса, но сега като си с един, има ли разлика в сравнение с преди - мускулна маса, либидо, брада, спортни постижения и т.н.? Каза че спортуваш нещо - какво е? Изследвал ли си си нивата на тестостерон? Понижаването на нивата на тестостерон също може да провокира депресия.
    Консултирал ли си се с ендокринолог? Ако не си - би трябвало!

През новата година си сложи имплант - няма да личи че си с един тестис и това ще ти подобри самочувствието.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си