И аз преживях същото нещо , когато бях на 16. За да отговоря на въпросите , които Грозния зададе мога само да кажа че разлика във нищо не се намира , нито в спорта , нито в нищо. Смисъл единият тестис е достатъчен да произведе достатъчно тестостерон за два.А и в секса нещата също не са различни , единственото което е притеснително е да обясняваш на жените с които спиш , но повечето не питат а дори и да попитат не мисля че това трябва да те притеснява. Смисъл , ако си ги чукаш яко не виждам това по някакъв начин да е проблем за тях. Не се комплексирай , това няма да доведе до нищо хубаво , просто продължи напред а за в бъдеще ако все още го виждаш като проблем , просто говори с доктор за имплант , въпреки че да носиш някво метално топче не ми звучи оферта.Според мен не бива да се комплексираш изобщо! Аз го преживях на същата възраст която и ти , но не ме спря да записвам бройки! Късмет за напред и знай че не си единствения(може пък това да те успокои.)
П.П : Последици има ако сам си ги създадеш . Мисля че това е нещо съвсем човешко , има хора без крак , един тестис ли ще ти ебе майката? Пич Плийс.
Последно редактирано от Krstn` : 12-24-2017 на 21:48