- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата има ли значение?
Рънъре, тва в какво живее и какво кара и че не се прави на база пари точно ме радва във въпросния. Само не ми стана ясно що да пести? Тва, че не си купуват други коли е защото не им е нужно да си избиват комплексите, реално и фиата, и бмвто явно си вървят, за да не искат да ги сменят. Щото си е баш комплексарщина да го вадиш голям, за да те забележат, ако нещата, които имат, са ти удобни да живееш като света и да си задоволяваш желанията. А за това колко точно изкарват - виждала съм документите им от фирмата из тях, оферти, данъчни там тъпотии и шитни, далеч не е от хвалебствия само. + ако някога опитам да имам нещо с въпросния, ще е точно тва човешко отношение на възпитан с правилните ценности човек. Реално не заради, а въпреки парите, които е способен да извади на момента. Щото познавам и хора, които си го вадят голям за наследствен имот и а3ка както казах. И с парите се държат доста по-комплексарски.
Корб, а 10тина, половината от които сериозни връзки, са стандарт, реално. Щото не се мяташ да спиш всяка вечер с по десет различни, ми си се прибираш при аверката, ако имаш. Какъв по-голям стандарт/стил от това?!
Последно редактирано от tori : 01-17-2018 на 15:47
квак
Сериозна връзка не е задължително дълга връзка. Да кажем, че изкарва по 6-7 месеца с някоя и като не отърва на някоя от страните, чао. Да, тва не е точно мойто разбиране за сериозност, но все пак не значи, че не го е приемал на сериозно на момента и не е имало чувства. Много е вероятно и да се разминават понятията ти с моите за такава, но основно под "сериозна" се разбира, че чукаш само човека вкъщи, не прекарваш по 200 часа седмично с неква ковра и обръщаш внимание на това кой как се чувства спрямо некви неща и хора, ми не ти е през кура. Означава някъв вид планове, комуникация и отношение. В крайна сметка, никъде няма схема точно след колко месеца една връзка става сериозна.
квак
Е, хубаво, ама явно все пак има хора, за които е така, та забележката си важи ;д.
Имах предвид, че ако 10 са малко, то значи стандарта, по който се определя, е курварството. Според мен не са малко, не са и много. Ама ти така го каза, че все едно е нищо, едва ли не. Иначе, както има "бедняци", които са спали с повече, така има и богаташи, които са били с по-малко. Въпрос на житейска философия.
You're tryin' to be different, that makes you no different