Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
По-скоро е важно да е чиста, спретната и поддържана колата, което показва отношението на мъжа към вещите си.
Това по принцип е вярно и хубаво, но повечето жени не обръщат внимание на такива неща!
За жените по-привлекателно е ако мъжът може да си купува нова кола на всеки 5 години, отколкото да поддържа изрядно 10+ годишна кола!
С луксозна кола можеш лесно да свалиш момиче тип златотърсачка или някоя 15 годишна кифла, но едва ли ще ти е в голям плюс със сериозно по-голямо момиче ако нямаш други личностни качества и разчиташ само на колата да те прави пич.
Е че кво от тва ?!
Важното в случая е да привличаш някакви привлекателни жени, това че на някоя луксозната кола и парите ти не ѝ стигат, не означава че е по-"свястна", а само че е по-капризна!
Аз пък не съм толкова капризен и такива капризни не ми трябват !
...дали мъж, който няма кола е по-малко мъж в очите на жените, от колкото мъж с кола.
В наши дни мъж без кола е като мъж без дом или без топки!
Никоя жена не се интересува от такива !
И не става въпрос за мъж, който няма финансова възможност да си купи някаква кола, а за такъв, който просто не иска.
Няма такова нещо, мъж да не иска или да не му трябва кола!
Щом няма кола, значи или не може да си купи и поддържа, или не може да я кара! Трето положение няма!