Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
В наши дни мъж без кола е като мъж без дом или без топки! Никоя жена не се интересува от такива !
Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
аз смятам за изключително важно мъжа до мен да има кола и то по обясними причини. Не от газария а понеже е от първа необходимост.
Точно този начин на мислене според мен е насаден стереотип в обществото. Реално погледнато колата е просто машина, която е направена за извършване на определена работа, а именно превозване на хора и товари от едно място на друго. Машина, също както пералнята или хладилника, но никоя жена не се интересува при запознанството си с мъж каква пералня или хладилник има той, както и никой мъж не се хвали наляво и надясно с това. Това мерене на пишки с кой каква кола кара е по-скоро изкуствено създадено, както напоследък се създава същото и с това кой какъв телефон има и какви марки дрехи, часовници и т.н. носи. Аз примерно карам кола за 1000лв. и велосипед за 2000лв., но като излеза с колелото не ставам по-привлекателен за жените, от колкото като излеза с колата точно заради това мислене (не че съм си взел возилата за да фукам пред някого). И колата съвсем не бих казал, че е от първа необходимост при наличието на толкова видове обществен транспорт. Удобство - да, но не и нещо жизнено важно. Реално погледнато кола от 10 хиляди върши същата работа като кола от 100 хиляди. Всичко останало е суета.