.
Резултати от 1 до 25 от общо 142

Threaded View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Виждам че използваш минало време - кога е било това? Преди 10-15 години ли?! В днешно време ако си без кола не важиш пред жените!
    Ми преди 2 години взех една кошница за 1400, на 230000 + км, набор 99 с газ, такава можех да си позволя, работейки, като студент, която вече не карам от около 6 месеца, щото кола за толкова пари никой не й ремонтира двигател, като я взимах вече имах приятелка, с която бяхме ходили тогава около половин година и се разделихме миналата година, не заради колата. След което имах приятелка, която явно се е хванала с мен заради сребристата астра с ръждиви калници, с нея ходихме до лятото, явно не можа да преглътне, че вече няма да се вози на предния джам и прогорена от фасове тапицерия (така я бях взел), с фабрична музика и някои други дребни и незначителни пред астрата проблеми като несъответствие в характерите, че бая се карахме и че толкова си бяхме досадили вече, че си измисляхме поводи да не се срещаме често, че се разделихме. Може би ако вървеше още кошницта или имах примерно Е90ка, и с двете моми нямаше да имаме никакви проблеми и щяхме да сме хепи евър афтър. Странното е, че сега съм рейсаджия, пък отскоро пак имам игра с едно момиче, даже не е грозна, нито отчаяна, може би си мисли, че рейсът е мой, де да знам. Ама кой каквото си търси. Пък ти в какво измерение живееш, на какво вярваш и под какви общи знаменатели поставяш хората и по какво ги категоризираш, е вече твоя си работа, аз ти отговорих, ако щеш вярвай, най - добронамерено ти казвам, без да искам да те засегна, че ако действително подходът ти към живота е такъв, ще срещаш много неуспехи в личен план, което не ти пожелавам, винаги другите ще са ти виновни, а ти ще си жертва, но ако това ти харесва, няма лошо. Хора всякакви
    Последно редактирано от prosto_chovek : 12-30-2017 на 11:39
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си