- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Снайперист?
Добър ден на всички във сайта искам да ви попитам тези който знаят има ли във България следване за тази професия? Погледнах във сайта на армията но нищо не пишеше ,много ще се радвам,ако можете да ми помогнете. Весели празници
Май доста Call of Duty си играл, а?
В повечето армии може да ти предложат да специализираш за снайперист, ако си показал изключителни резултати на стрелбите. Ако не си, няма да ти предложат и няма да те вземат за снайперист дори да поискаш! Армията не е концерт по желание!
Благодаря ти все пак , други мнения?
Много може да искаш и накрая вместо морски,горски. Още с раждането си ставаш част от армията,ти си редник който трябва да изпълнява,а не да мисли.Какъвто поискат такъв ще бъдеш.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Благодаря ви за отговорите,а какво трябва да се кандидаства като начало
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.