.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    V&M
    Guest

В търсене на работа..

Добър вечер!
    Нека направо започна. Аз и един приятел си търсим работа. На 16 години сме, той скоро става на 17. Търсихме къде ли не, навсякъде се търсят пълнолетни. Сериозни сме, можем да работим по 2-3 часа на ден, събота и неделя по повече разбира се. Можем да работим предимно вечер и сме доста оправни. Ако някой може да ни помогне ще сме много благодарни! Ако ни кажете каква работа можем да вършим като за непълнолетни, ако ни дадете номера, на които да се обаждаме и да питаме и т.н. Благодаря ви предварително!

И се извинявам, ако темата не е в правилния раздел, не знаех къде точно трябва да я пусна.
    Последно редактирано от V&M : 12-23-2017 на 17:00

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хората търсят такива дето могат да работят поне 10 часа на ден
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Съвсем спокойно може да си пробвате късмета в McDonalds. Там недостиг на персонал винаги има! Както и в други заведения за бързо хранене.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Krstn` Виж мнението
    Съвсем спокойно може да си пробвате късмета в McDonalds. Там недостиг на персонал винаги има! Както и в други заведения за бързо хранене.
    Не знам дали има по-скапана и по-нископлатена работа от това !
    За по 2-3 часа на ден по-добре да се хванат да чистят входа на някой блок - по-малко работа за повече пари (на час).
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на kompleksar
    Пробвайте се като жиголо. Съвсем професионална работа, добре платена, 2-3 часа на ден даже и по-малко.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Аз бачкам в подобно заведение , попринцип работата не е от най-леките , хубавото е че може да работиш почасово но масово се търсят хора за нощтните смени защото са най-натоварени
    защото аз уча и работя , но работя до 21 така че пак успявам да помогна със продукти и тн за нощтната.
    имаме и други ученици , но те идват само за 3 часа и то сутрин и нали се сещаш , че едва ли не идват да отбиват време и да си тръгват
    успех , братле
    ти си знаеш

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    За по 2-3 часа на ден по-добре да се хванат да чистят входа на някой блок - по-малко работа за повече пари (на час).
    За съжаление си прав , но за ученици и както самия човек написа че през седмицата иска да работи по 2-3 часа а през уикенда повече , мисля че това е едно от малкото места където може да си намери подобна работа.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Разпитайте за семейства, които търсят детегледачи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

От кой град сте ?
    Тревата е за деца, ракията е за мъже!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Разпитайте за семейства, които търсят детегледачи.
    бих предпочела макдоналдс
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    бих предпочела макдоналдс
    В моя случай допринасяш по предполагаем положителен начин за оформянето на характера на следващото поколение, в твоя хабиш време и ресурси, за да увеличаваш богатството на единия процент, с минимална полза за теб самия.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

В моя случай допринасяш по предполагаем положителен начин за оформянето на характера на следващото поколение, в твоя хабиш време и ресурси, за да увеличаваш богатството на единия процент, с минимална полза за теб самия.

Можеш ли да повториш ?
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Можеш ли да повториш ?
    Не, препрочитай го, докато го разбереш.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Абсолютно е така. Макдоналдса има един единствен бонус и той е това, че ти го съчетават с даскало/университет и прочее, обаче като работа е бая гадно и поне преди 4 5 години заплатата беше нещо от сорта на 2-3 лева на час, което, за това да седиш и да се печеш 8 часа и после да миришеш на фритюрник е подигравка, а работа има нон стоп. Ако си як по - скоро се хвани на строеж, барем 40 50 лева надник дават.

На 16 вземете си гледайте ученето и ако ви се работи, раздавайте флаери, ходете като промоутъри на разни работи по супермаркетите, лятото се хванете по заведенията, там си е оферта, ако и бакшиша остава за вас. Преди, ама това пак за лятото, в места като топ дринкс взимаха също 16 17 годишни да разтоварват касите по магазини и заведения и там имаше оферта яко. Даже зависи какво можете да правите, един съученик на времето правеше на 17 години сайтове и взимаше кинти и си бачкаше от вкъщи в свободното време.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 12-30-2017 на 09:20
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    един съученик на времето правеше на 17 години сайтове и взимаше кинти и си бачкаше от вкъщи в свободното време.
    Изключително добра идея, изненадващо е, че за един дизайн могат да ти дадат приблизително 60-70 лева, а като добавиш JS - 120-140, после PHP и 180+ Майнкрафт плъгини, може да звучи смешно, но се печелят пари, правят се на Java и има много уроци в ут.

Мега фен Аватара на NomNomNom

Ако не обичам чужди деца, не виждам смисъл да се напъвам
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ако не обичам чужди деца