- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В търсене на работа..
Добър вечер!
Нека направо започна. Аз и един приятел си търсим работа. На 16 години сме, той скоро става на 17. Търсихме къде ли не, навсякъде се търсят пълнолетни. Сериозни сме, можем да работим по 2-3 часа на ден, събота и неделя по повече разбира се. Можем да работим предимно вечер и сме доста оправни. Ако някой може да ни помогне ще сме много благодарни! Ако ни кажете каква работа можем да вършим като за непълнолетни, ако ни дадете номера, на които да се обаждаме и да питаме и т.н. Благодаря ви предварително!
И се извинявам, ако темата не е в правилния раздел, не знаех къде точно трябва да я пусна.
Последно редактирано от V&M : 12-23-2017 на 17:00
хората търсят такива дето могат да работят поне 10 часа на ден
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Съвсем спокойно може да си пробвате късмета в McDonalds. Там недостиг на персонал винаги има! Както и в други заведения за бързо хранене.
Аз бачкам в подобно заведение , попринцип работата не е от най-леките , хубавото е че може да работиш почасово но масово се търсят хора за нощтните смени защото са най-натоварени![]()
защото аз уча и работя , но работя до 21 така че пак успявам да помогна със продукти и тн за нощтната.
имаме и други ученици , но те идват само за 3 часа и то сутрин и нали се сещаш , че едва ли не идват да отбиват време и да си тръгват
успех , братле
ти си знаеш
Разпитайте за семейства, които търсят детегледачи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Абсолютно е така. Макдоналдса има един единствен бонус и той е това, че ти го съчетават с даскало/университет и прочее, обаче като работа е бая гадно и поне преди 4 5 години заплатата беше нещо от сорта на 2-3 лева на час, което, за това да седиш и да се печеш 8 часа и после да миришеш на фритюрник е подигравка, а работа има нон стоп. Ако си як по - скоро се хвани на строеж, барем 40 50 лева надник дават.
На 16 вземете си гледайте ученето и ако ви се работи, раздавайте флаери, ходете като промоутъри на разни работи по супермаркетите, лятото се хванете по заведенията, там си е оферта, ако и бакшиша остава за вас. Преди, ама това пак за лятото, в места като топ дринкс взимаха също 16 17 годишни да разтоварват касите по магазини и заведения и там имаше оферта яко. Даже зависи какво можете да правите, един съученик на времето правеше на 17 години сайтове и взимаше кинти и си бачкаше от вкъщи в свободното време.
Последно редактирано от prosto_chovek : 12-30-2017 на 09:20
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."