Здравейте, преди почти 5 години приключих едно добро приятелство, защото бях задник, бях малък, бях нагъл и бях женкар, за жалост лъжех изключително много жените, спях буквално с всяко момиче и ги лъжех и подвеждах, бях задник години наред, но през това време се запознах с едно момиче. Не ме привличаше физически, но обичах да излизам с нея, да говоря с нея, нямаше нужда да лъжа, да се правя на интересен, за да ме харесват, просто говорехме и беше супер, приятелството ни продължи 2 години. Няколко месеца, преди приятелството ни окончателно да приключи, аз направих доста тъпи неща тогава, започнах да излизам с нейни приятелки, а една вечер й казах че съм влюбен в нея, бях доста пиян и бях останал в тях и тя каза, че ме обича и аз й обещах, че ще се променя за нея. Естествено не го направих, започнах да се държа тъпо и една вечер излязохме на разходка говорихме си много, изпратих я и никога повече не се чухме, просто всичко приключи там. Това беше преди почти 5 години, аз няколко месеца след това заминах за Америка и дори когато се връщах не съм я търсил, тя мен също. Имах прекрасни връзки през това време и се промених, пораснах , срещнах жена, която промени цялото ми държание и мислене и отношение към жените. На 15 Декември се върнах в България, тъй като не съм си довършил образованието тук, а както знаете родителите много държат да имат тази хартийка, трябва да си защитя магистратурата и ще остана известно време. Седмица след като се прибрах бях в една дискотека и чух една песен, която ми напомни за нея, възстанових си старият фейсбук профил, но тя ме беше блокирала, но й открих номера. Писах й , тя беше супер потресена че съм се сетил, не беше в София за празниците и през това време си пишехме постоянно, говорехме си по цяла нощ, сякаш никога не бяхме приключвали хубавото си приятелство. Винаги съм имал тръпка към нея, не толкова физическа, колкото емоционална и ментална може би, тя към мен също. Разбрахме се да се видим , когато се върне, беше в София за Нова Година, но аз не отидох в заведението в което беше тя, тъй като не исках да я притеснявам , а и отделно е сложно с мъжете в живота й, доколкото чух последните седмици от разговорите ни, има мъж когото обича, обаче не живее в България и са се разделили заради разстоянието, излиза с някакъв пич от 1 месец ,ама много се карали..ама секса бил добър, въобще нищо общо с момичето, което оставих преди 5 години.Въпреки това,тя не спираше да ми пише и да си говорим последните седмици и имаше доста намеци, каза ми че е много объркана и сега когато аз съм се появил отново е още по объркано. Казах й , че съм се променил, че съм пораснал , но тя естествено ми обясни че на думи не вярва. И тогава й разказах, че без значение колко сериозни връзки имах през тези години и без значение , че станах доста по-добър и се научих да уважавам жените, не се научих да обичам, не се научих да остана влюбен повече от 2 месеца и това е причината да не ми се получават връзките, защото не мога да обичам, тя каза, че в такъв случай, защо въобще я забърквам и аз й казах добре няма.Но естествено я разпитвах за приятеля й и единия ден се напрегнах, защото беше спал при нея и спрях да й отговарям, на следващата вечер към 8 ми се обади и ми каза "Искам да те видя, искам да взема решение" , уговорихме си среща в 22 на пилоните на НДК , разхождахме се, смеехме се много, отидохме към езерото Ариана и аз й купих шоколадово яйце хаха, защото нямаше като цяло какво друго да й купя по това време тя се зарадва и седнахме на една пейка и аз я попитах дали е взела решение, какво ще прави с онези младежи, при което тя се обърна към мен и ми каза " Не съм взела решение за тях, но взех за теб, по-добре е да си останем само приятели", при което бях потресен никога не съм чувал жена да ми каже " да си останем само приятели" , без дори да сме имали каквото и да било и аз й казах Добре както кажеш. Около 15 минути си мълчахме, след това започнах да й говоря някакви глупости, за времето, за това от кога не съм бил в Борисовата и тн , тя стана и каза, че не съм се променил и съм същото момче, като преди 5 години ,че когато стане сериозно мълча или започвам да се лигавя, каза ми " какво очакваш от мен , при положение че преди 2 дни ми каза, че не можеш да обичаш, че не можеш да останеш влюбен повече от 2 месеца , но можеш да стоиш във връзка година и повече, без да обичаш" аз естествено й казах отново ДОБРЕ и тръгнахме пак, при което се спрях и й каза " ТИ добре ли си, никой мъж няма да си признае никога, че е неспособен да обича и че не чувства, повече от няколко месеца и ти въпреки това, че съм искрен ме отрязваш, после ми казваш че съм същия, ако бях същия, щях да те излъжа и сега щяхме да сме в нас и да те чукам, а не на студа да се обяснявам" , тя седеше потресена и нищо не каза, след това видях някакви празни сепарета, очевидно от заведението не си ги прибират , след като затворят и беше топло вътре и седнахме и все едно бяхме на 12, държахме се за ръце, целувахме се, гушкахме се и нещата започнаха да стават по .. .топли и аз се дръпнах и й казах, че не искам да я обърквам повече и си тръгнахме. По пътя си говорехме всякакви други неща, но не и за нас , оставих я пред входа й и я попитах дали мога да се кача, тя каза може, но не е честно спрямо другото момче, спрямо мен и спрямо теб, достатъчно лошо постъпих тази вечер и е вече достатъчно сложно, при което аз просто се дръпнах от нея и й казах " Еми ще ти го направя по- лесно, оставаме си приятели , тя ме гледаше и тръгна към мен, при което аз направих 3 крачки назад и й каза " Чао , Маги , лека нощ " и се обърнах и си тръгнах. След 30 минути ми писа да ме попита дали съм се прибрал и ми пожела лека нощ. От тогава не ми пише, а когато й пиша все е заета, знам че утре не е на работа и й звънях преди 2 часа исках да я поканя на вечеря, но тя каза че вече е навън с приятели , мълчеше няколко секунди и каза ще затварям до скоро. Не разбирам какво трябва да направя сега ? ?