.
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Ти обаче продължаваш да не вдяваш. Няма какво да й прехвърляш вината /макар че е ясно, че и тя не е много ориентирана и прави глупости поне колкото теб, ако не и по-големи/. Чети какво ти е написала Wednesday ; ).
    И ако наистина търсиш мнение, а не просто "да си го излееш" и да пофилософстваш колко неразбираеми са жените, понеже по правило "си падат по гадняри", то спри да я занимаваш и не съсипвай нещата още повече.
    Сам казваш, че не си влюбен, а е достатъчно съмнително и дали ще стане по-късно... Остави я на някой, който ще знае, че иска точно нея. Много по-добре е да се чувства страстно желана, ценена и т.н, отколкото да трупа сополив и съмнително "дълбок" опит с момчета, които си живеят прекрасно и без тя да е наоколо. Не казвам, че мъжете трябва да подчинявате едва ли не цялото си ежедневие/целия си живот на някоя, ама... хайде без прищевки в стил "Абе не сме си говорили от 5 години, обаче преди ми харесваше като човек, дай да я пробвам да видя как ме възприема...нищо че не съм много наясно защо точно го правя и способен ли съм наистина да имам адекватна връзка с Х".

Не мога да ви разбера как сте склонни да влизате във връзки, в които ТОЛКОВА ОЧЕВИДНО липсва тръпка. Много пенсионерско... xD Вярно, че светът е голям и спасение дебне отвсякъде, т.е понякога заекът не изскача точно от шапката на фокусник, а от най-невероятни места, но все пак.........
    Последно редактирано от paradosou : 01-07-2018 на 14:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си