.
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou

Що за глупости, тя очевидно си представя някакви неща с теб, очевидно не само в сексуално отношение, ти пишеш "може да се забавляваме когато иска и ми харесва да сме приятели, а СЕКСА Е САМО БОНУС към добрите ни отношения". Потресена съм . Не е никакъв бонус, напротив, просто някакъв хедонистичен кеф, но някъде в себе си може би все пак си наясно, че така объркваш още повече цялата ситуация, която и без друго е мармалад. "Ако беше постъпила по-добре онзи ден и не се беше държала смотано, но тя си го направи така" - а ти какво очакваш, да е супер отворена и непредубедена в комуникацията с теб след като сам казваш, че си правил идиотщини преди време и просто си я зарязал, защото така е било по-лесно?! И какво имаме - тя се държи дръпнато (абсолютно разбираемо) в рамките на един ден, т.е както вече изтъкнах изцяло с право действа така, ти обаче я солиш, забравяйки собствените си изцепки преди време, които, по собствените ти думи, са продължили и доста по-дълго. Да не говорим, че сега продължаваш да бъркаш каши... Хората са (сме?) удивителни в способността си да опростяват всичко, да рационализират в своя изгода и да си затварят очите за направените тъпотии.

Приятели... и затова правите секс - докато знаеш, че това ще я накара да се чувства зле дългосрочно (тъй като само секс не й е достатъчен). Правилно ти казаха другите в темата, че продължаваш да действаш/мислиш по горе-долу сходен начин спрямо преди време. Сега ако тя с право те отреже на всички фронтове, бас хващам, че няма да се замислиш кой знае колко, нито ще ти е особено криво. Но приятелство........ :Д

Не пиша толкова на теб, колкото си драскам ей така. Ясно ми е, че от едното влиза, от другото излиза.
    Последно редактирано от paradosou : 01-07-2018 на 18:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си