Хахаха абсолютно никакви неща не си представя с мен, аз я попитах преди няколко дни дали иска някакви сериозни отношения с мен, тя ми каза НЕ, ти не си способен на такива отношения и аз се съгласих. Въпреки, че съм имал такива отношения, но момичетата са ГОВОРИЛИ с мен, не са ме игнорирали и не са ми се правили на интересни. Тя сама си избра да е така, тя няма нищо против, аз също , аз й казах и обясних, че повече от секс може да се опита да получи от мен, но ще остане много разочарована и ще бъде наранена и за това се забавляваме, въпреки че днес не ми е звъняла но аз вече не мога да се напрягам с момичетата, напълно отворен съм за нови забавления и усещания с момичетата, ако някоя успее да ме накара да чувствам за известно време, това е страхотно, ако ли не, аз не задължавам никого да прави каквото и да било, не лъжа, не давам празни обещания.
Убедих се, че е изключително изморително и ненужно, да се хабят емоции и любов и такива глупости, достатъчно е просто да се чувстваш добре, защото когато двама души които са се забавлявали приключат отношенията си, няма сълзи, няма драма, няма болка, всичко минава. : )