- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не разбирам какво трябва да направя сега ? ?
Абе не можеш ли по-кратко да си обясняваш проблемите? Това не ти е дневник, а форум. Да не говорим, че ако това на снимката си ти, историята ти вече не е анонимна и мадамата, която искаш да клатиш едва ли ще бъде приятно впечатлена от това, че си превърнал личните ви взаимоотношения в публична дискусия.
Иначе по "проблема". Ровейки се в прахоляка от миналото, какво точно очакваше, че ще изровиш от там? Това е било някаква много нескопосана среща, от която нито връзка, нито секс ще излезе. И кви приятели след 5 години, кви 5 лв?
Принципно мога, казвам " Добре, всичко е окей"![]()
да кажем, че очевидно го приех като дневник хаха не мисля, че съм говорил толкова за всичко това, от твърде отдавна и да си излея глупoстите
![]()
Моя снимка съм сложил, защото мислех, че така е редно, но няма как никой да разбере кой съм или коя е тя, единствения човек, който знае че излизах с нея е майка мизащото Мама смята, че това момиче е идеално за мен, 'щото е доктор и е добра
![]()
А колкото до миналото, не знам брат, порових се, не ми хареса това което намерих, получих някакви неща, не ме задоволиха и да, нито приятелство ще има нито секс повече. : )