.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Абе не можеш ли по-кратко да си обясняваш проблемите? Това не ти е дневник, а форум. Да не говорим, че ако това на снимката си ти, историята ти вече не е анонимна и мадамата, която искаш да клатиш едва ли ще бъде приятно впечатлена от това, че си превърнал личните ви взаимоотношения в публична дискусия.
    Иначе по "проблема". Ровейки се в прахоляка от миналото, какво точно очакваше, че ще изровиш от там? Това е било някаква много нескопосана среща, от която нито връзка, нито секс ще излезе. И кви приятели след 5 години, кви 5 лв?

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Абе не можеш ли по-кратко да си обясняваш проблемите? Това не ти е дневник, а форум. Да не говорим, че ако това на снимката си ти, историята ти вече не е анонимна и мадамата, която искаш да клатиш едва ли ще бъде приятно впечатлена от това, че си превърнал личните ви взаимоотношения в публична дискусия.
    Иначе по "проблема". Ровейки се в прахоляка от миналото, какво точно очакваше, че ще изровиш от там? Това е било някаква много нескопосана среща, от която нито връзка, нито секс ще излезе. И кви приятели след 5 години, кви 5 лв?
    Принципно мога, казвам " Добре, всичко е окей" да кажем, че очевидно го приех като дневник хаха не мисля, че съм говорил толкова за всичко това, от твърде отдавна и да си излея глупoстите
    Моя снимка съм сложил, защото мислех, че така е редно, но няма как никой да разбере кой съм или коя е тя, единствения човек, който знае че излизах с нея е майка ми защото Мама смята, че това момиче е идеално за мен, 'щото е доктор и е добра
    А колкото до миналото, не знам брат, порових се, не ми хареса това което намерих, получих някакви неща, не ме задоволиха и да, нито приятелство ще има нито секс повече. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си