Здрасти, Някой25
Писах тук, защото тогава бях много ядосан и предпочетох да го кажа на някой, отколкото да се ядосвам и ако не го бях каза, най-вероятно щях да избухна срещу нея. Колкото до това дали ме е грижа за нея, мислех че ме е, когато след 5 години не я бях чувал, много се зарадвах и всъщност намеренията ми бяха съвсем различни, но тя постоянно ми повтаряше как е невъзможно един човек да се промени, как ще я нараня, как е била щастлива с някакъв пич дето не живее в България, че е много объркана, че всичко което иска е той, аз й обясних, че преди имах чувства към нея и някак си това, че не го изживях ми тежи и бих искал да опитам, но това което видях и чух от нея, не беше момичето от преди 5 години , беше момиче което казва че обича някого, но спи с друг, говори си с мен по цели нощи, а другия идва в 4 сутринта при нея и още такива неща, които ме накара да се чувствам тъпо и да осъзная, че това момиче не е същото което харесвах преди и че щом беше толкова лесно да спя с нея, при положение че има други мъже в живота й , ме отблъсна и това е всичко ,което искам да й предложа, даже и това не искам, дори секса не е толкова хубав, защото се чувствам виновен когато го правя и сякаш го правя на сила.
Проблема не е , че искам нея, проблема е че искам някоя да ме накара да чувствам и бях сигурен, че тя ще го постигне, но тя каза, че не й се занимава. Знаеш ли Някой25 , преди 3 месеца се разделих с едно момиче, което беше убедено, че може да ме научи да обичам, което може да ме накара да чувствам , излизахме 6 месеца, държах се добре, беше само тя, повече от месец излизахме преди да спим заедно, постарах се, караше ме да се смея, да се чувствам добре, но временно, тя се влюби в мен , обичаше ме, виждах го, но не го чувствах , това е проблема ми , не мога да чувствам когато ме обичат не го усещам просто имал съм връзки с години и пак стоя като някакъв празняр и правя така, че да не се забелязва. Преди това момиче имаше друго, бях луд по другото момиче, обожавах я , обожавах да я гледам , да мисля за нея, да се събуждам до нея, обожавах смеха й , усмивката й , мечтите й , правех всичко само за да бъде щастлива. И мислех, че това е любов, бях сигурен, че най-накрая е любов, че най-накрая чувствам нещо, но знаеш ли не беше.. Защото когато тя си тръгна от мен, защото аз живеех в Америка, тя трябваше да се връща в България, аз не усетих нищо, абсолютно нищо. Не трябваше ли да ме боли ? Да плача , да страдам ? Аз дори не се опитах да я спра или да измисля нещо, защото можеше да се боря, можеше да направя 1000 неща за да бъда с нея ,но не го направих. Тя си тръгна и аз повече не я потърсих, а го направих след 4 месеца и то защото бях самотен, защото жените с които излизах след нея , ме караха да имам желание само за няколко седмици и после всичко спираше, бях отегчен. Когато я потърсих, тя страдаше много, за мен , за това че не съм се борил, че не направих нищо и тогава ме заболя, болеше ме че това прекрасно момиче страда, че плаче заради мен, че аз дори не се бях замислил какво ще се случи и месеци наред сърцето ме болеше, плачех, страдах, беше ужасно, не можех да спя, не можех да ям, постоянно мислех, как съм я наранил и колко зле съм постъпил. Започнах да ходя на психолог, той човека направо се потресе, прати ме на психиатър , отидох веднъж, оня започна да ми говори , че съм бил депресиран хаха хапчета искаше да ми изписва и естествено повече не отидох. И все още се чувствам изключително виновен, за това, че наранявам добри момичета, наистина добри с неспособността си да бъда обичащ. Знаеш ли , че това е по- лошо от това да не те е грижа, защото мен ме е грижа, винаги ме е грижа, но просто не мога емоционално да им дам това което те очакват и се чувствам ужасно от този факт и най-добрия начин по който се справям с това е да се правя , че не ме е грижа, да се правя че секса е достатъчен.
Знаеш ли, какво ми казва всяко момиче последните 5 годни, което ме оставя? - " Мислех ,че мога да ти помогна, но колкото повече уж ти помагам толкова повече съсипвам себе си"
Това го казват 95% от момичетата с които съм бил през това време.
Това е. : )