Накратко... 2016 ходих с момиче за около 4-5 месеца преди да скъсаме ( Тогава причината била , че просто годините и пречат - тя на 14 , аз на 17 и нито е била готова да каже на техните и т.н). Наскоро разбрах , че е скъсала с приятеля си и започнахме да си пишем , защото ми стана интересно дали е добре и т.н. и вече 7-8 дена всеки ден чатове по часове( и тя започва чат и аз - смисъл не е едностранно аз да и пиша и тя да отговаря с 1-2 думи - пише ми дори и неща като : еййй обичам си те , много си откачен и ми споделя неща , които не споделя на всеки и ми има доверие) , пращаме си снимки(особено тя каквото и да прави ми праща или видео или снимка) и т.н и чувствам все едно е 2016 преди да започне нашата връзка. Празнувахме дори и Нова Година с нея в една компания . Въпроса ми е : Според вас може ли да има все още нещо или е просто приятелски ?
Според мен те има за близък на когото може да сподели, или по-точно те има за "приятелка". Или както казва RapExotic "Кошче за душевни отпадъци". Заплювай друга приятелю. Не се води по такива мисли, за да не останеш разочарован накрая.
"Съди човек по неговите въпроси, вместо по неговите отговори."