Цитирай Първоначално написано от Someone25 Виж мнението
Преди да те изкритикувам, ще кажа, че всеки прави грешки(макар и по няколко пъти) и всеки заслужава прошка. Въпроса вече е дали след поредната прошка, той ще си вземе поука. Според мен ням смисъл да прибързваш и да заминаваш. Да, обичаш го, разбирам те, но не мисля, че трябва да зарежеш живота си тук и да се впуснеш в приключение из чужбините. Любовта не е вечна, колкото и хора да го повтарят. Аз също съм на 20, момче съм и едвам се отървах от една такава любов. С момичето се запознахме в 9 клас и бяхме заедно за нещо от сорта на месец. След това аз си бях виновен, че прецаках нещата. Останахме приятели (което беше по-добрия вариант и за двамата), но аз не я приемах като приятел. Интересното е, че моята любов към нея се разви след това. 3 години.... 3 години не спрях да я обичам като повече от приятел. Мислех си, че никога няма да се измъкна от това чувство. Но ето, че се измъкнах. Просто с времето човек променя интересите си и някак несъзнателно загърбва някои неща. Така че, ако слушаш мен не ходи. Няма смисъл, още повече че той явно е леко бунтар. Не се знае какви ще ги забърка по чужбините. Съжалявам ако съм те обидил с думите насочени към него. Хвани си живота в ръцете, завърши си университета и си запази добрите отношения с вашите. От това по-хубаво няма. Пък любов все ще намериш някъде. Не казвам да се откажеш от него. Вие си запазете добрите отношения и поддържайте връзка. Но недей да правиш прибързани неща.

Като заключение мога да кажа, че все пак това си е твоя живот и ти решаваш. Попита за мнение и ние ти го дадохме. Това са нашите гледни точки (говоря и за всички други, които са писали) и ти не си длъжна да се съгласяваш с тях. Ти си човека, който знае кое е най-добре за теб.

Надявам се да съм бил полезен

Поздрави
Ооох знам, не е като да съм правила и невъзможното за мъже, които се оказват л*йна от всякъде с извинение.... Имала съм връзки всякаквии и виждам че с времето избледняваат чувствата и спомените за даден човек..
Той ее слънчице бе хора, наистина.. Не съм наивнаа, нито глупава, просто си личии кой е искрен и кой лицемерничи.. Просто има известни проблемии и всичкото е започнало с бившата му приятелка, след това го е избило на глупости да върши. Когато почна да излиза с менее се поспря и приятелите му същото ми казаха, че има промяна в него от както съм се появила, обещал ми е там да не прави никакви простотии за които после да съжалява, ще видим дали наистина ще е така, искам да му влияя положително на тоя човек, надявам се и така да стане. В крайна сметка ще стане това, което е писано. Ако ни е писано да сме заедно ще стане и ще се случи от само себе си..
Уважавам мнението на всички тууук, много бладоря всъщност че сте отделили от времето си за мен и моя проблем. Много сте прави даже и моята реакция вероятно щеше да е абсолютно същата.. Амаа кашата си е страшна в главата ми в момента хаха