.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ами аз работя като архитект в една компания, кенефи и чинии мия у нас щото нз за теб ама аз обичам да ми е чисто. Майка ми и баща ми и те с подобни неща се занимават.
    Ти като си в родината какво постигна?
    Значи, гаранция, че ти като архитект там нямаше да работиш, ако нямаше връзки (сама каза, че майка ти и баща ти се занимават с "подобни неща"). Американците гледат много на колеж и такива ми ти работи и не биха те наели току така, ако си с дипломката от някой бг университет, така че, ако споделеното от теб действително е така, то би трябвало да си завършила там, ако се е получило без родителска помощ. Ако си имала това щастие, значи си от имащите "предимство по наследство", защото таксите за там посмъртно не може да си ги платиш сама изхождайки от ситуацията на отишъл там като обслужващ персонал какъвто е масовият случай. Следователно спри да гледаш от високо. С такива шансове по дефолт разолагат малко хора. Иначе мисля, че темата не е, за да се фукаме, но мога да те уверя, че няма нужда да се безпокоиш колко съм успял в родината. Дразни ме по принцип начина, по който ти и такива като вас гледат на нещата. Масовият случай е да отидете като обслужващ персонал и да се ожените за гражданство, после да се мислите за успяли, защото имате дървена къща някъде в дълбоката краварска провинция... Както и да е, няма нужда да ти обръщаме толкова внимание. Тоя манталитет "аз съм Господ, защото съм в САЩ, а вие българите сте тъпи, че си стоите у вас" е ясен на повечето и доста смешен. За това сега ще търпиш критики. Няма отърване, но съжалявам, сама си ги изпроси.

Изобщо не съм съгласен с това което казваш!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си