.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Така, след затишие от явно 2 месеца. Пак почнаха рестартите, забиванията и синия екран. Драйвърите са ъп ту дейт (освен USB тата но тях не мога да ги ъпгрейдна понеже ми дава грешка)
    Забелязах нещо друго:
    [img] https://imgur.com/8Awk6kB [/img]
    [img] https://imgur.com/q0iMI1Z [/img]
    (bbcod-а за снимките нещо май не бачка)

Това значи ли че едната ми платка 4GB рам явно е изгоряла?
    Ако е така, значи в това е проблема, и трябва да сменям рам?

Грозен ти не пиши в темата защото си излишен и некомпетентен. Мнението ти няма се зачита.
    Последно редактирано от LoadRunner : 05-29-2018 на 10:57

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Грозен ти не пиши в темата защото си излишен и некомпетентен. Мнението ти няма се зачита.
    Я пак?!
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аре на бас, че не получаваш сини екрани само от старите драйвери !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Това значи ли че едната ми платка 4GB рам явно е изгоряла?
    Ако е така, значи в това е проблема, и трябва да сменям рам?

Трънчо, занеси лаптопа на добър сервиз (за предпочитане от където си го купил, дори да е изтекла гаранцията) да му направят тестове и да видят при какви точно условия крашва. Дори да не вярваш, аз наистина искам да ти помогна.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Предвид някои от снимките по-горе и дадената информация намирам няколко проблема и мога да ти дам съвети:
    1.Свали си по-нова операционна система(с цел по-добра поддръжка). Не е задължително да е Windows 10. Ubuntu също става. Докато пиша това ползвам Chrome OS и мога да кажа, че е най-стабилната и бърза операционна система, която съм ползвал.
    2.Пиши на help-а в Microsoft.
    3.Съветвам те да пробваш продуктите на Iobit (https://www.iobit.com/)-личен опит, решават много проблеми.
    4.Ако предполагаш проблем с рамта-извади някое от двете блокчета. Използвай само едното и работи няколко дни с него. После ги смени и така ще видиш дали има(и кое е) дефектно.
    5.Определи и опиши в какъв момент екранът става син(напр. по време на 3D рендене или гледане на видео)
    6.Влез в BIOS и виж дали там няма информация, която да ти изглежда недостоверна. Напр. да не се вижда едното блокче с рам или информацията за спецификациите на видеокартата да не са верни.
    7.Преди време изпаднах в дилема, защо един компютър се изключваше без причина. След доста време установих, че е прегрявал(BIOS е настроен при температура над 100 градуса да изключва всичко с цел защита на елементите) Чисто информационно при 120 градуса процесорът се топи. Провери дали устройството ти не прегрява.
    8.Провери за вируси, системни грешки проблеми с регистрите, настройки на дисплея(напр. странно висока резолюция на графичната карта несъответстваща с резолюцията на дисплея). Виж т.3
    9.Преинсталирай операционната система.
    10.Ако все пак проблемът продължава се обърни към оторизирания сервиз на марката(не кварталния техник на всякаква техника).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си