.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Според мен е добра идея да започнеш да работиш през лятото или през уикендите в тази възраст, стига това да не пречи на училището. Работа като например промоутър, сервитьор и др. подобни, която да оставя време и за учене.

От една страна получаваш допълнителен доход, който си изкарал със собствен труд и започваш да разбираш реалната стойност на нещата. От друга страна, научаваш много неща за живота и работата - например да си организираш времето, да общуваш с различни хора, разбираш какви са работните взаимоотношения и какво може да очакваш от едно работно място, както и какво е неприемливо и съответно знаеш да отбягваш в бъдеще.

Като цяло смятам, че е полезно, стига да работиш разумно и да имаш достатъчно време за и учене.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от hvadså Виж мнението
    Като цяло смятам, че е полезно, стига да работиш разумно и да имаш достатъчно време за и учене.
    и личен живот. Не искаш след време да си викаш "е, деба, като бях на 16-20 защо не излизах и не правих това и нова, а бачках".
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    и личен живот. Не искаш след време да си викаш "е, деба, като бях на 16-20 защо не излизах и не правих това и нова, а бачках".
    No pain, no gain.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си