Цитирай Първоначално написано от Skulls and Bones Виж мнението
Братле, тва момиче си е играeло с тебе много тъпо. Просто явно те е искала за поредната бройка...с тва момче от София с него ще е същата манджа с грозде. Просто я забрави и аз съм минавал по този път... не е лесно, но така е. Продължаваш напред и това е..нямаш друг избор.Та между другото не се занимавай с глупости дай да запишем някоя друга игра в лигата хахахахах . btw на колко години е тва същество ? 14 има ли, че те обича за 4 дена или там колкото ти каза..?
На 18 е, а за лигата бих се съгласил, но я играех само щото тя искаше, много я мразя тая игра . Спрях да играя като цяло, но ако цъкаш нещо като ЦС, мога да те буустна ez pz имам и смърф и глобалката. Съжалявам за лигата, но там е просто изгубена история повече си падах по 3D то като World of Warcaft. А пък за момичето, да то това ми го казва всеки втори, просто е смешна историята и трагична... Имаше на скоро един цитат, "Момичетата са на принципа, ако е добър с тебе, значи най-добър приятел, ако се държи като олигофрен, любов до смърт"