Аве защо хората са толкова несериозни, разберете се да се видите някъде и да не дойде. Няма да пише да каже поне "Брат, имам работа..." а у. Наместо това гледаш човека онлайн, ама няма сиин, айде офлайн и до там. Тва много ме дразни, след тва обикновено не се занимавам с тия хора. Ходил съм 30 мин и съм се погрижил да стигна навреме, накрая среден пръст.
После момичетата - едно момиче ще ме търси 100 години, само булшит спам спам спам, нямам интерес. Накрая ми дойде наклон на уя да излезем, като и пиша да се разберем айде офлайн, после няма сиин. Дразня се на това, да кажем, че наклона ми изчезна.
Дразня се, че като имаш желание да говориш с хората и да се държиш добре, те се правят на много важни, а като спреш да ги отразяваш "Ми хайде да излезем" "Ко пр" "Кога ще се видим". Няма. Когато видя сериозен човек, с който да е приятно да се излиза, тогава ще изляза.
Момиче ме търси нон-стоп, искала някой специален. Хареса ми, почнах да я търся - "нямам нужда от сериозна връзка". Ок.
Общо взето ме дразни именно това, че когато имаш желание за общуване никой не му се занимава с теб. а като спреш да им обръщаш каквото и да е внимание почват да те търсят. Сякаш не е истинско общуване тва, а някакви игрички.
Също много ме дразни когато някое момиче каже "Ама аз не съм длъжна да... бла бла еди си кво", но в същото време очаква 100 неща от теб. Двойни стандарти малко?
Да поясня, не става въпрос само за момичета, но като цяло те го правят повече.