.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Глупости.

Hybrid View

Супер фен Аватара на kompleksar
    В следствие на родителите ти се дължи това, останала ти е травма, дори и без да го осъзнаваш.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Как ти помогна това словоизлияние?
    Well...
    не съм сигурен, но имах нужда да го кажа, имах нужда да призная пред себе си, че колкото и да се убеждавам, не съм толкова добър, че върша ужасни неща и продължавам да го правя, отново и отново. Мислех, че ще изпитам НЕЩО каквото и да е когато го кажа или го напиша, но не се случи, не изпитах облекчение, не се почувствах по-добре.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    В следствие на родителите ти се дължи това, останала ти е травма, дори и без да го осъзнаваш.

Да, но аз имам добро семейство, родителите ми са готини, забавни, заедно са вече 30 години, те са обикновени хора, искат най-доброто за децата си, никога не са ми се карали кой знае колко или да са ме тормозили по какъвто и да било начин. Но очевидно наистина тази липса на внимание когато бях тинейджър ми се е отразила без да го осъзная. Не ги обвинявам, не бих си го позволил, никой не е роден родител, никой не знае как и какво да направи. Те винаги са разчитали на мен, че аз ще постигна нещо, заминах за Америка заради тях, учех нещата които те искаха, направих всичко както трябваше и те са окей с това, но драмата продължава да е брат ми, който приключи спортната си кариера, заради операции, травми и тн. И вече е на почти 30 и не е постигнал абсолютно нищо в живота си, освен че още живее с нашите и играе видео игри постоянно. Но това не пречи когато каже, че иска Audi A8, нашите да не направят всичко възможно за да му купят кола, която дори не излиза от гаража, защото той не ходи никъде. Но такъв е живота предполагам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си