.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на Ospi

Хората са адски несериозни и дразнещи.

Аве защо хората са толкова несериозни, разберете се да се видите някъде и да не дойде. Няма да пише да каже поне "Брат, имам работа..." а у. Наместо това гледаш човека онлайн, ама няма сиин, айде офлайн и до там. Тва много ме дразни, след тва обикновено не се занимавам с тия хора. Ходил съм 30 мин и съм се погрижил да стигна навреме, накрая среден пръст.
    После момичетата - едно момиче ще ме търси 100 години, само булшит спам спам спам, нямам интерес. Накрая ми дойде наклон на уя да излезем, като и пиша да се разберем айде офлайн, после няма сиин. Дразня се на това, да кажем, че наклона ми изчезна.
    Дразня се, че като имаш желание да говориш с хората и да се държиш добре, те се правят на много важни, а като спреш да ги отразяваш "Ми хайде да излезем" "Ко пр" "Кога ще се видим". Няма. Когато видя сериозен човек, с който да е приятно да се излиза, тогава ще изляза.
    Момиче ме търси нон-стоп, искала някой специален. Хареса ми, почнах да я търся - "нямам нужда от сериозна връзка". Ок.
    Общо взето ме дразни именно това, че когато имаш желание за общуване никой не му се занимава с теб. а като спреш да им обръщаш каквото и да е внимание почват да те търсят. Сякаш не е истинско общуване тва, а някакви игрички.
    Също много ме дразни когато някое момиче каже "Ама аз не съм длъжна да... бла бла еди си кво", но в същото време очаква 100 неща от теб. Двойни стандарти малко?
    Да поясня, не става въпрос само за момичета, но като цяло те го правят повече.

Повече от фен Аватара на fls63
    Продължавай както обикновено след това да не се занимаваш с такива хора. Така трябва.
    Изплюй им в лицето по една майна и това е. Всяка игра си има край, но хората често минават границата и прекаляват с добротата ти (до колкото може да се нар. такава).
    Ще настъпи момент в който ти ще си този който няма да даде "сийн" и ще триеш нагли съобщения.
    "GOD IS GOD AND I'M NOT"

Отностно момичетата...спри да мрънкаш и бъди играч....играй играта

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Аве защо хората са толкова несериозни, разберете се да се видите някъде и да не дойде. Няма да пише да каже поне "Брат, имам работа..." а у. Наместо това гледаш човека онлайн, ама няма сиин, айде офлайн и до там. Тва много ме дразни, след тва обикновено не се занимавам с тия хора. Ходил съм 30 мин и съм се погрижил да стигна навреме, накрая среден пръст.
    Има всякакви хора. Някои се съгласяват от учтивост и след това решават, че не им се ходи и им е неудобно да ти пишат. Други обичат да разиграват хората, защото са нарцистични комплексари.
    После момичетата - едно момиче ще ме търси 100 години, само булшит спам спам спам, нямам интерес. Накрая ми дойде наклон на уя да излезем, като и пиша да се разберем айде офлайн, после няма сиин. Дразня се на това, да кажем, че наклона ми изчезна.
    Дразня се, че като имаш желание да говориш с хората и да се държиш добре, те се правят на много важни, а като спреш да ги отразяваш "Ми хайде да излезем" "Ко пр" "Кога ще се видим". Няма. Когато видя сериозен човек, с който да е приятно да се излиза, тогава ще изляза.
    Момиче ме търси нон-стоп, искала някой специален. Хареса ми, почнах да я търся - "нямам нужда от сериозна връзка". Ок.
    Общо взето ме дразни именно това, че когато имаш желание за общуване никой не му се занимава с теб. а като спреш да им обръщаш каквото и да е внимание почват да те търсят. Сякаш не е истинско общуване тва, а някакви игрички.
    Също много ме дразни когато някое момиче каже "Ама аз не съм длъжна да... бла бла еди си кво", но в същото време очаква 100 неща от теб. Двойни стандарти малко?
    Да поясня, не става въпрос само за момичета, но като цяло те го правят повече.
    Момичетата, за които пишеш, по-скоро проверяват границите ти по този начин. Опитват да ти се качат на главата/ да те изкарат извън релси. В момента, в който спреш да се занимаваш с тях, интересът им се засилва/ нуждата от внимание нараства и започват да те търсят. Хем не искат да те загубят напълно, хем искат да ги търсиш постоянно, да ти отказват и да си хранят егото. Не знаят какво искат или се занимават с друг. Губиш си времето.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Колко познато !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ай завалията! Никой не е длъжен да ти отговаря и щом не ти отговарят значи нещо куца някъде.
    Потърси в теб проблема,защото докато на теб не ти отговарят на друг му показват цици.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Потърси в теб проблема,защото докато на теб не ти отговарят на друг му показват цици.
    Колко интересно разсъждение !
    Като цяло си прав, проблемът си е изцяло в него, но е по-интересно защо на него не отговарят, а...
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ...на друг му показват цици.
    !

Може би авторът не е достатъчно привлекателен във финансово отношение ?
    99% от проблемите в живота са поради недостиг на пари! Включително и този!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Колко интересно разсъждение !
    Като цяло си прав, проблемът си е изцяло в него, но е по-интересно защо на него не отговарят, а...
    !

Може би авторът не е достатъчно привлекателен във финансово отношение ?
    99% от проблемите в живота са поради недостиг на пари! Включително и този!
    Добре,че има жени дето искат да заработят някой грешен лев,че не те виждам. Сигурно беше хванал мазоли на дланите.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Pgasg elita
    Guest
    Осъзнай се бе нехайник.

Голям фен Аватара на Ospi
    Умрял съм им за циците бе Харитов

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Продължавай както обикновено след това да не се занимаваш с такива хора. Така трябва.
    Изплюй им в лицето по една майна и това е. Всяка игра си има край, но хората често минават границата и прекаляват с добротата ти (до колкото може да се нар. такава).
    Ще настъпи момент в който ти ще си този който няма да даде "сийн" и ще триеш нагли съобщения.
    Именно тея игри ме дразнят. Странно ми е просто защо те търсят търсят търсят и когато накрая ги потърсиш обръщат полюса сякаш аз съм умрял по тях. Но nqmamNervi отговори доста смислено на тоя въпрос:

Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Има всякакви хора. Някои се съгласяват от учтивост и след това решават, че не им се ходи и им е неудобно да ти пишат. Други обичат да разиграват хората, защото са нарцистични комплексари.

Момичетата, за които пишеш, по-скоро проверяват границите ти по този начин. Опитват да ти се качат на главата/ да те изкарат извън релси. В момента, в който спреш да се занимаваш с тях, интересът им се засилва/ нуждата от внимание нараства и започват да те търсят. Хем не искат да те загубят напълно, хем искат да ги търсиш постоянно, да ти отказват и да си хранят егото. Не знаят какво искат или се занимават с друг. Губиш си времето.
    Наистина с такова усещане останах за нещата. Вижте, като цяло не ми се играят игрички, защото нямат нищо общо с реалното свързване м/у хората. Power games, кой ще изглежда по-зает и тн. И като склониш просто да обърнеш внимание на тоя човек, изведнъж губят интерес... Демек не е работата да се опознаем като хора. Е за кво? Ами да, прав си, просто да си хранят егото. Ето защо ме дразни цялото това нещо.

Pgasg elita - дгд
    Последно редактирано от Ospi : 02-18-2018 на 23:33

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Еми твой си е проблемът, че си навитак да излезнеш по всяко време за всеки при всяка една отдала ти се възможност с независимо кой да е от всички възможни хора на света. Така сериозни неща няма да ти се случват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си