.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен Аватара на Ospi
    Умрял съм им за циците бе Харитов

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Продължавай както обикновено след това да не се занимаваш с такива хора. Така трябва.
    Изплюй им в лицето по една майна и това е. Всяка игра си има край, но хората често минават границата и прекаляват с добротата ти (до колкото може да се нар. такава).
    Ще настъпи момент в който ти ще си този който няма да даде "сийн" и ще триеш нагли съобщения.
    Именно тея игри ме дразнят. Странно ми е просто защо те търсят търсят търсят и когато накрая ги потърсиш обръщат полюса сякаш аз съм умрял по тях. Но nqmamNervi отговори доста смислено на тоя въпрос:

Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Има всякакви хора. Някои се съгласяват от учтивост и след това решават, че не им се ходи и им е неудобно да ти пишат. Други обичат да разиграват хората, защото са нарцистични комплексари.

Момичетата, за които пишеш, по-скоро проверяват границите ти по този начин. Опитват да ти се качат на главата/ да те изкарат извън релси. В момента, в който спреш да се занимаваш с тях, интересът им се засилва/ нуждата от внимание нараства и започват да те търсят. Хем не искат да те загубят напълно, хем искат да ги търсиш постоянно, да ти отказват и да си хранят егото. Не знаят какво искат или се занимават с друг. Губиш си времето.
    Наистина с такова усещане останах за нещата. Вижте, като цяло не ми се играят игрички, защото нямат нищо общо с реалното свързване м/у хората. Power games, кой ще изглежда по-зает и тн. И като склониш просто да обърнеш внимание на тоя човек, изведнъж губят интерес... Демек не е работата да се опознаем като хора. Е за кво? Ами да, прав си, просто да си хранят егото. Ето защо ме дразни цялото това нещо.

Pgasg elita - дгд
    Последно редактирано от Ospi : 02-18-2018 на 23:33

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Еми твой си е проблемът, че си навитак да излезнеш по всяко време за всеки при всяка една отдала ти се възможност с независимо кой да е от всички възможни хора на света. Така сериозни неща няма да ти се случват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си