.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Не спирам да мисля за нея и боли...

Здравейте На 22 години съм привидно добро и горе долу привлекателно момче. Накратко имах доста продължителна връзка 3 години и половина тя премина през много моменти както добри така и лоши. Не се държах добре признавам си и съжалявам и всичко го правих от ревност и любов. Общо взето много я ревнувам нареждах и какво да прави имах я за даденост и осъзнах че не трябва така но прекалено късно. Не че тя беше чиста като сълза но общо казано беше перфектна: красива, добра, търпелива, отзивчива. Въпреки всичко се обичахме и стигнахме до момента в който почна работа и там още на 2рия ден и казах че единия от колегите и ме съмнява но тя ме убеждаваше че той добро момче и го приема само като приятел. И така след 5 - 6 месеца бачкане там ги хванах двамата в квартала в който живеем да се разхождат във 2 през ноща. Скарахме се много жестоко и се разделихме и общо взето картинката е такава че тя вече 5 месеца е с него аз съм сам и страдам за момичето което обичам. Пробвах с друга не се получи просто секс и това е. Виждаме се от време на време за по кафе и то на 2 месеца един път. А и общо казано не виждам какво този индивид може да и предложи нито сигурност нито обич. Искам да си се съберем и да продължим както си беше колкото и да е трудно. Говорили сме за деца, сватби и т.н и накрая всичко се срина. Искам съвет от вас и благодаря за отделеното време
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Забрави я, не знам защо се мъчиш и унижаваш да излизаш още на кафе с нея!
    И за двама ви ще е по-добре, ако не се виждате никога повече.
    Намери си друга!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Забрави я, не знам защо се мъчиш и унижаваш да излизаш още на кафе с нея!
    И за двама ви ще е по-добре, ако не се виждате никога повече.
    Намери си друга!
    Е лесно е да се каже и помисли но съвсем друго е да се осъществи. Просто я обичам и искам да сме си заедно и знам че съм се променил и съм друг човек а лошото е че тя не ми дава шанс да и покажа и докажа че е така.

МОМЧЕ СЪМ !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Е лесно е да се каже и помисли но съвсем друго е да се осъществи.
    Чудо голямо !
    За пръв път ли ти се случва (да те зарежат)?
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Е лесно е да се каже и помисли но съвсем друго е да се осъществи. Просто я обичам и искам да сме си заедно ... лошото е че тя не ми дава шанс да и покажа и докажа че е така.
    Стига с глупостите, не бъди наивен!
    Няма какво да ѝ доказваш!
    Между вас всичко е свършило!
    Не се унижавай и не си губи времето да ѝ ходиш по гъза като някакво пуделче! Това няма да ти донесе нищо, освен повече страдание и само ще ѝ досаждаш излишно! Няма да е приятно нито на теб, нито на нея - затова както казах най-добре е да не се виждате повече! И за двама ви!
    Успех !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Този индивид явно може да предложи повече от теб.

Елементарен си с елементарен начин на мислене. Любовта не е търговия,че да притежаваш или да предлагаш.
    Бих могъл да ти препоръчам хубави марки водка,че поне да има с кого да си прекарваш времето.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Pgasg elita
    Guest
    На 22 съм!! Имах горе долу същия случай, не го мисли преживей го и продължи напред!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Този индивид явно може да предложи повече от теб.

Елементарен си с елементарен начин на мислене. Любовта не е търговия,че да притежаваш или да предлагаш.
    Бих могъл да ти препоръчам хубави марки водка,че поне да има с кого да си прекарваш времето.
    Човек който не ме познава да ми казва че съм елементарен е леко казано смешно и не обичам водка

МОМЧЕ СЪМ !

Голям фен
    И кво, ся ще си умреш сам ли?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Оо, щом цеди друга пишка и то вече от 5 месеца случаят го пиши за приключил. А и изпълнението й към теб е толкова мръсно, подло и курвенско (и какви ли още не други красноречиви епитети заслужава), че не те знам какво толкова те тегли да мислиш за този боклук. Търси друга.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Любовта не е търговия,че да притежаваш или да предлагаш.
    Как да не е ?!

В тоя живот всичко е търсене и предлагане на разни неща, само вие комунягите още не сте го проумели и отказвате да го приемете !

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Кофти е така, трудно се преодолява дълга връзка, в която е имало особено много чувства, но единственият начин е просто да отмине. Доста тъпо е да си хванеш нова приятелка като самоцел единствено, за да забравиш бившата. Ако бившата ти си хване нов приятел обаче, най - вероятно ще ти бъде по - лесно да я преодолееш. Занимавай се със спорт, с хобита, излизай с приятели (само не почвай да се алкохолизираш заради жена, много е тъпо), не й пиши, не й гледай профилите по социалните мрежи, не излизай с нея, колкото и да ти е трудно, игнорирай я. Рано или късно ще ти мине и ще намериш момиче, с което е бъдете щастливи, само не трябва да насилваш съдбата, че със зор хубави работи не стават
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си