Аз съм бил винаги за директния подход, особено щом се познавате, НО, ако прецениш, че да останеш с нея насаме и да й обясниш какви чувстваш към нея ти е прекалено много, а и да имаш някакъв признак от нея, че може да има интерес към теб, общувай повече с нея и ако усетиш, че има интерес (ще го усетиш, ма да не спечеш), почни да й подмяташ неща за какво мисли за връзките, за секс, за гаджета, че е много готина, ала бала, комплиментчета, ако сте общували достатъчно до тогава, тя ще знае, че я харесваш вече, жените ги усещат тези работи. Ако ти откликне, тръгне да ти обяснява или тръгне да ти прави намеци и тя или нещо, покани я на среща, най - вероятно ще приеме. Ако седи и отбягва да говори на такива теми с теб или изобщо с теб и разбираш какво имам предвид, най - вероятно не чувства същото към теб. А класа й го заеби, 9 клас повечето са марди, дето няма да се учудя и да стане работата, да ви сочат и да ви ебават още, че сте гаджета, защото патките им според тях са още за пикане и чикии. А и ако те е страх, момичетата не харесват страхливци. Гив ит а гоу енд ин ени кейс, уел плейд )