.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Като жена ти каже "прекалено добър си за мен" това при всички случаи означава или "-прекалено скучен си, тъп си, не ми харесваш" или "-прекалено голяма курва съм и не искам да наранявам момче като теб". Не стана ясно с момичето на живо излизали ли сте да те опознае или само в чатове сте си писали, защото онлайн общуването често е заблуждаващо. При всички случаи обаче не се променяй за да те хареса някой. Бъди какъвто си, пък който трябва ще те хареса.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Като жена ти каже "прекалено добър си за мен" това при всички случаи означава или "-прекалено скучен си, тъп си, не ми харесваш" или "-прекалено голяма курва съм и не искам да наранявам момче като теб". Не стана ясно с момичето на живо излизали ли сте да те опознае или само в чатове сте си писали, защото онлайн общуването често е заблуждаващо. При всички случаи обаче не се променяй за да те хареса някой. Бъди какъвто си, пък който трябва ще те хареса.
    Излизал съм с нея един единствен път. Понеже е от друг град една вечер бих път до там и е крайна сметка не се видяхме понеже си била легнала и навън било студено. Въпреки, че бях с колата и вътре бях увеличил парното на макс..
    Иначе се виждаме всеки дне почти като ни съвпаднат смените на работата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си