Здравейте! Момиче съм, на 17! В училището ми има млад и и много симпатичен учител по физическо, който обаче е женен и има дете на около 4-5. Още от края на миналата учебна година си станахме много близки, като приятели. Бяхме си разменили и телефоните и си писахме във вайбър. Аз му споделях разни неща, както и той за семейството си. Всеки час, когато имах спорт, си приказвахме. Но от едно известно време нещата доста се промениха. Той започна да ми прави някакви намеци, когато ходеше в други градове ме викаше със себе си, но аз естествено отказвах. Във връзка с дървената ваканция сега стана въпрос, че ще изпусна няколко часа по спорт, а той ми каза че ще трябва да си наваксаме след часовете. Също каза, че едва ли два часа ще ни стигнат. Аз доста се изненадах от отговора му и му написах нещо от сирта на "ехе страшно", а той ми каза, че страшно не знае дали ще бъде, но ще бъде хубаво. Признавам си имам известни симпатии към него, но не съм предполагала, че той също може да има нещо към мен. Всеки път като стане дума за съпругата му леко се изнервя и казва, че скоро ще къса синджира. Сега както е студено ми е казвал, че той щял да ме стопли и да ми направи масаж ако поискам. Дали да не видя докъде ще стигнат нещата? Какво е вашето мнение? Не знам какво да правя!!!