Цитирай Първоначално написано от hvadså Виж мнението
Най-лесния начин да се научиш да общуваш с момичета е... да общуваш с момичета.

Мило фейкче, тоя лаф са го измислили преди теб !
Цитирай Първоначално написано от KraLd Виж мнението
Примерно ако някое момиче ми допадне в някое кафене, странно ли ще е ако отида и я заговоря?
Да, странно ще е!
Още по-странно ще е ако приятелят ѝ не е някоя нацепена батка и не дойде да ти спука канчето.
Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Повод се създава най-лесно, стига да си достатъчно разговорлив и позитивен човек и да превъзмогнеш предрасъдаците си и страхът от общуването с жени.
Нещата изобщо не опират до предразсъдъци или страх от общуване с жени.
...нагласата ти трябва да е просто приятелска в началото, дори си представи, че общуваш с момче за да разбереш за какво става въпрос.
Това съм го пробвал много пъти - не действа!
В най-добрия случай си оставате само приятели или както иначе му казват - "френд-зоната"!
...там където можеш и прецениш, че е уместно да завържеш разговор да го направиш. Например продавачката в магазина, с която така или иначе ще се наложи да размениш няколко изречения и тн.
Уместно?! Продавачката в магазина?! Ти наред ли си?!
Това е едно от най-тъпите неща които може да ти дойдат наум!
Тя е на работа, сигурно бичи по 12 часови смени и особено ако е хубава сигурно всеки ден поне по 4-5 други досадници я канят "на кафе"! А и как реши че тя е сама, няма приятел и само чака поредният клиент да я занимава с глупости?!
Много си зле, честно!
Не знам как реши, че тази материя не ми е ясна, при положение че съм я изследвал в продължение на няколко години,
Очевидно не ти е ясна, щом дори го спомена в тоя котекст.
Дори да си се занимавал с години, явно нищо не си научил.
Я ми кажи - спал ли си с жена от сайт за запознанства?
Оборот трябва в общуването, а не във връзките.
По-добре виж какво казва Елвис - той е разбирал от тия работи много повече, отколкото ти или аз:

...трябва да си НЯКОЙ, но това дали си някой или никой си зависи изцяло от теб и от начина ти на мислене и поведение.
За да си някой, трябва да имаш пари! Нямаш ли пари си никой!

И ако си мислиш, че "помощните средства" те правят НЯКОЙ грешиш много.
Грешиш ти, не аз!
Само още не мога да разбера, наивен ли си или си лицемер.
А относно пирамидата - представи си, че твой приятел те запознае с 5 момичета, които той познава. Всяка от тези 5 момичета те запознае с 2 нейни приятелки, тоест се запознаеш с още 10 момичета. И всяко от тези 10 момичета те запознае с 1 нейна приятелка. В случая ти щепознаваш 25 момичета и 25 момичета ще познават теб. И от тези 25 характера ти ще можеш да избереш примерно 2-3, с които мислиш, че би могъл да имаш връзка и ще концентрираш усилията си върху тях, а с останалите ще можеш да поддържаш приятелски отношения или да прекъснеш контакт, с която прецениш. Кажи кой няма да остане доволен при това положение?
Звучи много добре, но само на теория.
Момичетата които са "дашни" приятелите ти и ги оправят сами .
Тези които се дърпат - запознават те с тях !