- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно но факт
Защото имам малко повече мозък и опит от теб!
Бих казал че са пълни глупости, които не отговарят на действителността!
Тия които са ги написали вероятно мислят, че така ще изглеждат по-готини в очите на другите. Куц и неуспешен опит.
Има достатъчно грозни хора, без визими недъзи или болести.
Ако твърдиш че няма грозни хора, значи няма и красиви и всичко е еднакво.
Всички знаем, че това не е така!
Не всички същества са създадени да се размножават. Размножават се само най-силните, успешните и красивите. Останалите просто живеят и умират.
Нарича се естествен подбор.
Част от него е и сексуалният подбор (при хората и животните) - при който потенциалните партньори се привличат от конкретни белези - едрина, рога, грива и т.н. (при животните) или пари, мускули, сила, голям кур, дълги крака, големи цици и т.н. (при хората).
Това е едно и също!
Доказано е от науката - сексуално привлекателното е красиво, отблъскващото е грозно!
Все едно да кажеш - "ей тая е много красива, но не бих я чукал" или "тая колко е грозна и противна, искам да спя с нея" : ? .
Говориш безсмислици!
Едно време богатите са сключвали бракове по сметка с подходящи партньори по образование, ценностна система, обществено положение и всичко друго, но те не са били по-успешни.
Всяка връзка може да устои много повече ако е основана върху секс, отколкото на каквото и да е друго!
Защо много двойки се сдобряват след един секс?
Жените тръгват с тоя, който ги привлича сексуално, дори да е неподходящ, дори да пие, бие и да ги унижава и после мрънкат сякаш някой друг им го е избрал!
В живота има милиони такива примери!
Сред навлизане в света на възрастните, хората не се променят.
Когато чуя, че някой се е променил, значи просто е престанал да се преструва!
Твърдо убеден съм, защото тва което казвате съм се убедил лично и на практика че не работи и не отговаря на действителността.
Това че при вас "работи" вероятно се дължи на друго, а не това което сте си въобразили и пишете тука.
Ако и това не е така, значи сте най-обикновени лицемери.