- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно но факт
Ето че пак стигаме до досаждането на напълно непознати жени по улицата!
Нали се сещаш, колко крийпи е това?!
Нали се сещаш, че повечето жени се плашат от това или най-малкото им е неприятно?!
Нали се сещаш, че в крайна сметка това не работи?!
Излезеш ли от даскалото и университета, шансовете ти за намиране на жена за връзка или секс, падат с поне 60%!
Остава работното място, но там е по-трудно, защото жените са по-ограничен брой и отношенията между колегите и без това са сложни.
Айдйе бйе?!
Кой те излъга, че това не е целта?! Може средствата и междинните стъпки да са много различни, но поне една от целите на запознанство между нормални мъж и жена е секс, рано или късно!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...B8%D0%B2%D0%B0
Кво ми пука?!
На теб пука ли ти?!
Важното е че работи, другото не е важно!
И ваш'та не е лесна - трябва да хванете най-"успелия" мъж и някак да го задържите, докато той не си намери друга.
Тези които няма да ви зарежат, не са ви интересни и не могат да ви предложат нищо като "финансова обезпеченост" и "сигурност".
Що не пробваш да се хванеш с някой смотан?
Точно за НЕ досаждане говорим, а за нормално общуване с непознати, които в последствие могат да ти станат познати. Досадно е за една жена някой непознат след второто изречение да започне да я сваля и да и пуска някакви перверзни лафове (и понеже знам, че тук ще кажеш "Ама ако има скъпа кола, скъп часовник... тя ще се подмокри и ще му пусне" да поясня: Не става въпрос за някакви кухи силиконови лейки, танцуващи върху масите в чалготеката ( при тях може и да действа ), а за нормални хора). Та точно това плаши жените и им е неприятно, а не нормалното позитивно запознанство.
Бих казал, че даскалото и университета нямат нищо общо с шансовете ти да спиш с жена, понеже ти ако не можеш да общуваш и нямаш подход към жените, ако ще на самотен остров да те оставят с 50 момичета пак никоя няма да иска да си легне с теб. А подход от рода на "Ще се пробвам с всички, пък която ми се навие с нея ще спя" е подхода точно на чекиджиите, които по 20 часа на ден седят по сайтовете за запознанства и досаждат на всяка, която влезе. Трябва на първо място да имаш себеуважение и поне някакви критерии за партньора до себе си. Повярвай, това доста се оценява от жените.
А пък в пирамидата не виждам нищо лошо, щом всички нива могат да останат доволни.
Така е, но за да се получи такова запознанство, трябва да има някакъв разумен повод за него.
"Колко ви е часът?", "Имате ли огънче?" и всякакви такива не могат да направят непознатия по-малко досаден, неприятен или дори опасен в очите на една жена, която се разхожда по улицата.
Ти ако имаш колата, часовника и т.н. и тръгнеш да сваляш напълно непозната жена на улицата, също няма да се получи, защото най-малкото тя ще се уплаши.
Трябва да се познавате поне малко, за да стане нещо, колата и часовника са просто помощни средства. Най-добре е ако сте съученици или колеги и сте се засичали поне няколко пъти, преди да започнете да общувате. Със случайни непознати на улицата това няма как да стане! В заведение шансът е малко по-голям, (отколкото на улицата) тъй като хората често са подпийнали и затвореното пространство създава фалшиво усещане за сигурност и интимност. Тогава ако имаш достатъчно силни помощни средства (часовник, дрехи, кола и т.н.), някоя по-непретенциозна и лекомислена може да се навие.
Тогава защо улиците и баровете да имат повече общо?!
Прекалено надценяваш "подхода на общуването" и прекалено подценяваш ролята на "помощните средства"!
Най-малкото жените преценяват привлекателността на някой най-напред по външността, дрехите, колата и т.н., още преди да си е отворил устата!
Значи според теб, трябва да чакаме принцасата и да ѝ се обясняваме в любов със сваляне на звезди от небето?!
Нещо в такъв стил ли: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11584854
Оборот трябва!
А сайтовете за "запознанства", са една глупост която е съвсем друга тема и изобщо не ти е ясна!
Самоуважение и критерии можеш да имаш само ако си НЯКОЙ!
Ако си никой, който няма нищо, всичкото ти самоуважение и критерии ще бъдат "без покритие" и ще си още по-смешен в очите на околните! Като теб
!
Ако беше малко по-наясно с нещата, щеше да знаеш, че в случаите на "пирамида", много малко от участниците могат да останат доволни.
Е, зависи и какви са ти критериите за "задоволство"!
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11593087
Напълно съм съгласен с това което си написала - "не всички момичета ги интересуват САМО финансовите ни възможности"! Понякога са необходими и други неща освен "финансовите възможности"!
В буквален смисъл! Такъв когото намирате за смотан и непривлекателен!
Повод се създава най-лесно, стига да си достатъчно разговорлив и позитивен човек и да превъзмогнеш предрасъдаците си и страхът от общуването с жени. А той най-често идва от това, че повечето момчета тръгват с нагласата "Ех, само да ми върже тая яка пичка..". За това казах, че нагласата ти трябва да е просто приятелска в началото, дори си представи, че общуваш с момче за да разбереш за какво става въпрос. И като казвам непознати не си представяй да започнеш да спираш всяка случайна минувачка по улиците и да и изнасяш речи, а там където можеш и прецениш, че е уместно да завържеш разговор да го направиш. Например продавачката в магазина, с която така или иначе ще се наложи да размениш няколко изречения и тн.
Не знам как реши, че тази материя не ми е ясна, при положение че съм я изследвал в продължение на няколко години, но си прав, че това е друга тема. И не става въпрос за чакане на "принцеси", а за намиране на подходящ партньор. Оборот трябва в общуването, а не във връзките.
Напълно съм съгласен, че за да си позволиш такова нещо трябва да си НЯКОЙ, но това дали си някой или никой си зависи изцяло от теб и от начина ти на мислене и поведение. Демек ти избираш дали да си НЯКОЙ и да се придържаш към някакви свои принципи или да си НИКОЙ и да си готов на всякакви компромиси със себе си само и само да ти пусне някоя. И ако си мислиш, че "помощните средства" те правят НЯКОЙ грешиш много.
А относно пирамидата - представи си, че твой приятел те запознае с 5 момичета, които той познава. Всяка от тези 5 момичета те запознае с 2 нейни приятелки, тоест се запознаеш с още 10 момичета. И всяко от тези 10 момичета те запознае с 1 нейна приятелка. В случая ти щепознаваш 25 момичета и 25 момичета ще познават теб. И от тези 25 характера ти ще можеш да избереш примерно 2-3, с които мислиш, че би могъл да имаш връзка и ще концентрираш усилията си върху тях, а с останалите ще можеш да поддържаш приятелски отношения или да прекъснеш контакт, с която прецениш. Кажи кой няма да остане доволен при това положение?