Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Места с жени има колкото искаш - молове, заведения, центъра (ако си в голям град), различни мероприятия като концерти, събори, празници и тн. Те са навсякъде, просто тези, които могат да общуват използват всяка възможност да се запознават с нови хора...
Ето че пак стигаме до досаждането на напълно непознати жени по улицата !
Нали се сещаш, колко крийпи е това?!
Нали се сещаш, че повечето жени се плашат от това или най-малкото им е неприятно?!
Нали се сещаш, че в крайна сметка това не работи ?!

Излезеш ли от даскалото и университета, шансовете ти за намиране на жена за връзка или секс, падат с поне 60%!
Остава работното място, но там е по-трудно, защото жените са по-ограничен брой и отношенията между колегите и без това са сложни.
Конкуренция не бих казал, че има на първо време, понеже целта ти е да се запознаеш с по-голям кръг от жени, а не директно да вкараш някоя в леглото.
Айдйе бйе ?!
Кой те излъга, че това не е целта?! Може средствата и междинните стъпки да са много различни, но поне една от целите на запознанство между нормални мъж и жена е секс, рано или късно!
Ако се запознаеш с 5 жени приятелски и започнеш да общуваш с тях, в последствие започнете да излизате в компания и всяка те запознае с 2 нейни приятелки вече ще познаваш 15 момичета и ще имаш много по-голяма възможност за избор към коя да насочиш усилията си.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...B8%D0%B2%D0%B0

Е ако няма с какво друго да блеснеш и искаш да чукаш някоя крава и това е вариант.
Кво ми пука ?!
На теб пука ли ти?!
Важното е че работи, другото не е важно !
Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
Разбира се, имала съм и гаджета но доста трудно им се доверявам вече тъй като все ме нараняват.
И ваш'та не е лесна - трябва да хванете най-"успелия" мъж и някак да го задържите, докато той не си намери друга .
Тези които няма да ви зарежат, не са ви интересни и не могат да ви предложат нищо като "финансова обезпеченост" и "сигурност" .

Що не пробваш да се хванеш с някой смотан?