Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Ето че пак стигаме до досаждането на напълно непознати жени по улицата !
Нали се сещаш, колко крийпи е това?!
Нали се сещаш, че повечето жени се плашат от това или най-малкото им е неприятно?!
Нали се сещаш, че в крайна сметка това не работи ?!

Излезеш ли от даскалото и университета, шансовете ти за намиране на жена за връзка или секс, падат с поне 60%!
Остава работното място, но там е по-трудно, защото жените са по-ограничен брой и отношенията между колегите и без това са сложни.
Айдйе бйе ?!
Кой те излъга, че това не е целта?! Може средствата и междинните стъпки да са много различни, но поне една от целите на запознанство между нормални мъж и жена е секс, рано или късно!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...B8%D0%B2%D0%B0

Кво ми пука ?!
На теб пука ли ти?!
Важното е че работи, другото не е важно !
Точно за НЕ досаждане говорим, а за нормално общуване с непознати, които в последствие могат да ти станат познати. Досадно е за една жена някой непознат след второто изречение да започне да я сваля и да и пуска някакви перверзни лафове (и понеже знам, че тук ще кажеш "Ама ако има скъпа кола, скъп часовник... тя ще се подмокри и ще му пусне" да поясня: Не става въпрос за някакви кухи силиконови лейки, танцуващи върху масите в чалготеката ( при тях може и да действа ), а за нормални хора). Та точно това плаши жените и им е неприятно, а не нормалното позитивно запознанство.

Бих казал, че даскалото и университета нямат нищо общо с шансовете ти да спиш с жена, понеже ти ако не можеш да общуваш и нямаш подход към жените, ако ще на самотен остров да те оставят с 50 момичета пак никоя няма да иска да си легне с теб. А подход от рода на "Ще се пробвам с всички, пък която ми се навие с нея ще спя" е подхода точно на чекиджиите, които по 20 часа на ден седят по сайтовете за запознанства и досаждат на всяка, която влезе. Трябва на първо място да имаш себеуважение и поне някакви критерии за партньора до себе си. Повярвай, това доста се оценява от жените.

А пък в пирамидата не виждам нищо лошо, щом всички нива могат да останат доволни.