Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Аз казах същото.
Не, ти каза: "На много хора (мъже и жени) истината им е неприятна за да спечелиш благосклонността им, трябва да им кажеш, това което искат да чуят."

А аз казах: "Всъщност много от хората не обичат да им говориш истината директно в очите, понеже те самите не искат да я признаят пред себе си и ги е страх от това, че ти вече си я разбрал и можеш да ги свалиш от фалшивия розов облак, в който живеят. Но при това положение не значи, че ти трябва да се преструваш пред тях или да лъжеш."

Схвана ли разликата?

Не ги познавам лично и слава Богу!
Ти сякаш падаш от Марс или наистина си толкова невменяем и неадекватен?!
Ако беше поне малко в час щеше да разбереш кои във форума ме мразят и защо.
Или ако искаш се поогледай в темите и ги попитай.
Мен всъщност не ме интересуват взаимотношенията между потребителите, както и самите потребители, а единствено техните мнения. Според мен форумите са място за обсъждане на Теми, а не за обсъждане на Хора и лични пристрастни мнения. Пример за това е, че по някой въпроси съм съгласен с теб, а по други не и се аргументирам защо.

Мъжете готови да направят такъв компромис са също толкова малко, колкото и жените, които биха тръгнали с някой без пари.
Дали.. Направи един профил в сайт за запознанства и сложи някаква снимка на "грозна"(по твоите разбирания) жена и виж дали няма веднага да започнат да и се предлагат.

В момента даваш за пример малцинството мъже, които не са привлечени сексуално от някои добре известни красавици.
Примерът ти е неподходящ, тъй като изключенията са незначителна част от цялото.
Не мисля, че са малцинство, а и едно е да гледаш някакви снимки и клипове на някакви жени, когато си загорял пред компютъра, а съвсем друго е да си привлечен от жена, която виждаш на живо. Защото повечето от тези известни "красавици" като им махнеш грима, вържеш им косата на опашка и ги облечеш с дълъг панталон и пуловер няма да се различават по нищо от останалите жени, които виждаш на улицата. Да не говорим, че и сексуалното привличане не е само визия, а и глас, миризма, допир, движения и тн.

На мен са ми казвали че съм грозен и непривлекателен.
Ако 100 жени поред ти кажат че си непривлекателен, ти какво - ще се надяваш 101-вата да те хареса ли?!
Не мислиш ли че това е твърде наивно?!
Не знам къде си ги намерил тези жени, които са ти го казвали това, след като повечето жени избягват да са директни, когато говорят за момчета, а дори и понякога лицемерничат за да не обидят някой. Ако става въпрос за мнения на напълно непознати на базата на снимка в някакви сайтове, това въобще не са достоверни мнения на жените като цяло.

Същото е! Това което описа е общоприетият модел за красота в даденото общество!
Не се фиксирай в изключенията, които са незначителна част от цялото и не променят общата картина, че да ми ги даваш за пример!
И щом това е модела за красота защо повечето мъже тръгват със съвсем обикновено изглеждащи момичета, които нямат нищо общо с този модел? А и ако погледнеш коментарите под статии за разни Миски и измислени модели съвсем не преобладават позитивни мнения. Това е моделът за красота, който се налага изкуствено на обществото, а не този модел, който обществото харесва наистина.

Напротив - точно за това става дума!
Кой има по-голям шанс да си намери партньор - този с много почитатели или този с малко почитатели?!
Кой има по-голям избор?!
...
Това какъв процент от хората те харесват зависи от външността ти и статусът ти в обществото, а не от това с колко на брой хора установяваш някакви повърхностни познанства:
... и ето че сам ми го даваш за пример, който всъщност подкрепя моята теза !
Как да не зависи от броя на запознанствата? Ти ако имаш "перфектна" външност, достатъчно пари и други личностни качества, но стоиш по цял ден пред компютъра и играеш игри пак няма да си намериш гадже. И то не защото не те харесват, а защото не знаят, че ти съществуваш. Представи си, че аз произвеждам коли марка RapExotic, луксозни, мощни и евтини. Ако аз не си пусна реклама, за да разберат хората, че такива коли съществуват никой няма да си ги купи, а ще си купят пак Мерцедеси и БМВ-та, понеже знаят за тях. Чрез запознанствата ти с хора ти един вид рекламираш себе си - ти показваш, че те има, че притежаваш еди какви си качества и умения, а те преценяват дали искат да общуват с човек като теб или не. И колкото повече умееш да общуваш и да се запознаваш с нови хора, толкова повече позитиви ще ти носи това.