Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
1. И двете са еднакво важни, защото както казах вече два пъти, каквито и качества да имаш (дори пари и външност), ако жените не знаят за теб пак ще си сам. А за да знаят жените за теб трябва да общуваш с тях. Така, че не може да се отговори на твоя въпрос с едното, понеже и двете са еднакво важни.
Съвсем не са еднакво важни.
Прекалено надценяваш ролята та рекламата и подценяваш ролята на истинските качества (пари и външност).
Ако увиеш лайно в златен станиол, то няма да стане златно, дори и да го рекламираш като такова !
Погледни какво се рекламира по медиите - евтини стоки ширпотреба! Дори колите които рекламират са от евтините!
Истински скъпите неща нямат нужда от реклама, както нямат нужда от реклама и истинските готини пичове !
Но ако искаш жена, която да спи с теб, защото те харесва и и ти да спиш с нея, защото искаш да спиш точно с нея, а не защото си загорял и ти се прави секс ще трябва да се потрудиш малко.
Ако една жена ме харесва заради парите ми, за мен това би било напълно достатъчно !
Тогава още по-хубавото е че бих могъл да я сменя по всяко време.
А и какво значи "или ако само можеш да "общуваш"?"? Ако си човек, който работи нормална работа, облича се добре и се грижи за хигиената и външния си вид пак ще имаш визия и пари (макар и не много пари) и единствената ти крачка към успеха с жените е начинът, по който общуваш с тях.
Абе според теб и това което четеш във форума - аз мога ли да общувам? Питам сериозно.
3. Познавам хора, които нямат много пари, но ходят по различни места, постоянно ги канят, общуват с много хора и са център на вниманието, понеже са изключитилно общителни и самоуверени.
Това кой къде се набутва не е толкова важно - по-важното е тия хора забиват ли и ебат ли яки мацки или "си остават само приятели" ?
С пари можеш да си позволиш повече глезотии, можеш да привлечеш някакви хора, които искат да се възползват от положението ти, но не можеш да направиш така, че да те харесват ако нямаш други личностни качества.
Точно това е същността на нещата !
Да те харесват, дори и да е само заради парите ти ! Това е напълно достатъчно за да забиваш и да спиш с яки мацки.