Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Съвсем не са еднакво важни.
Прекалено надценяваш ролята та рекламата и подценяваш ролята на истинските качества (пари и външност).
Ако увиеш лайно в златен станиол, то няма да стане златно, дори и да го рекламираш като такова !
Погледни какво се рекламира по медиите - евтини стоки ширпотреба! Дори колите които рекламират са от евтините!
Истински скъпите неща нямат нужда от реклама, както нямат нужда от реклама и истинските готини пичове !
Напротив, не подценявам истинските качества, но според мен парите не са личностно качество. Те са средство, което да ти улесни живота, но не и да те направят готин, ако не си по принцип такъв.

Ако една жена ме харесва заради парите ми, за мен това би било напълно достатъчно !
Тогава още по-хубавото е че бих могъл да я сменя по всяко време.
Това може да го мислиш сега под някакъв афект, но след време ще разбереш, че това съвсем няма да ти бъде достатъчно.

Абе според теб и това което четеш във форума - аз мога ли да общувам? Питам сериозно.
Не те познавам на живо, че да направя заключение, но според това, което чета - да, можеш, но по някаква причина си негативно настроен към всякакви хора и мнения различни от твоето и това пречи на хората да те харесват.

Това кой къде се набутва не е толкова важно - по-важното е тия хора забиват ли и ебат ли яки мацки или "си остават само приятели" ?
Не говорим за набутване. Говорим за хора, които са харесвани заради това, че са забавни, позитивни и винаги можеш да водиш градивен разговор с тях и да ти е приятно. И за тези качества не са нужни пари.