Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Напротив, не подценявам истинските качества, но според мен парите не са личностно качество. Те са средство, което да ти улесни живота, но не и да те направят готин, ако не си по принцип такъв.
С пари всеки е готин !
Дори да не е, ще се намерят достатъчно хора, особено жени, които да са привлечени от такъв човек.
Това може да го мислиш сега под някакъв афект, но след време ще разбереш, че това съвсем няма да ти бъде достатъчно.
Ако имаш достатъчно пари, можеш да сменяш колите/жените, когато си поискаш!
Като спре да те кефи си взимаш нова и така !
...според това, което чета - да, можеш, но по някаква причина си негативно настроен към всякакви хора и мнения различни от твоето и това пречи на хората да те харесват.
Ето - виждаш ли ?!
С това изказване признаваш две неща:
1. Не общуването, а друг проблем ми пречи да съм харесван, особено от жените. Какъв ли е той, ако не лошата външност и недостатъчните кинти ?
2. Казването на истината и това което мисля, кара хората да не ме харесват. Следователно трябва да казвам не каквото мисля, а това което хората искат да чуят! По-рано ти ми възрази, но ето че сега на практика признаваш, че съм бил прав !
Какво стана с това "да бъдеш себе си" ?!
Ето, аз съм себе си и какъв е резултата ?!?
Говорим за хора, които са харесвани заради това, че са забавни, позитивни и винаги можеш да водиш градивен разговор с тях и да ти е приятно. И за тези качества не са нужни пари.
Я пак?! ---->
Един приятел така се превърна в шут и му биха шута ..
Толкова си лесен и предвидим !